Kediannesi123 Mysonandme evet toplam 16 hafta izniniz var doğum öncesinde kaç hafta kullandıysanız onu çıkarın kalan hafta doğum sonrasına kalıyor
Pkgvncyln Mysonandme Hocam 32.haftadan sonra 16 hafta toplam izniniz var. Ona göre hesaplayınca doğru olmuyor mu?
Mysonandme Kediannesi123 ben 32 haftada izine ayrıldım. 38. Haftada sezeryan planlandı. Sezeryan sonrası 10 hafta kullanmam gerekiyor)sizin dediğinize göre) Bugün idareden aktarılmıyor dediler. Doğum sonrası 2 aydan fazla kullanamıyorsun dediler.
Kediannesi123 Mysonandme ben plansız bir şekilde erken doğum yaptım daha doğum iznine ayrılmamıştım 22 haftalıktı 16 haftalık iznimi doğum sonrasın da kullandım
selinyslrtdgn Mysonandme siz 32 de ayrılmışsınız. 37 ye kadar çalışsaydınız. 5 hafta Doğumdan sonraya aktarılırdı. Rapor kullandığınız için zaten Doğumdan önceki 8 haftalık hakkınız kullanılmış oluyor.
Pkgvncyln Mysonandme hocam 37 ye kadar çalışanlar 5 haftayı aktarabilir doğum sonrasına. 37 de mecbur başlıyoruz izin kullanmaya. 37 den itibaren 16 hafta izinli sayılıyoruz yani. Siz 32 de çıkmışsınız izne, 32 den itibaren 16 hafta izinlisiniz yani
selinyslrtdgn Mysonandme çalışır raporu alıp çalışsaydın Doğumdan sonraya aktarılır su. Çalışacak durumunuz yoksa ona diyecek bişey yok.