Madinanin-Annesi Merhaba annecikler.Siz kac ayina kadar vitamin takviyyesi aldiniz?Ve omega3 icen oldumu hamilelikde?
BurcuLice Madinanin-Annesi ben 12. Haftadan beri decavit kullanıyorum omega içmeyede yeni başladım diyebilirim bir sonraki doktor randevumda belki ilave vitamin alabilirim magnezyum kalsiyum vs
Busracobann Madinanin-Annesi canım net bilmiyorum ama aklımda kalan B12 OMEGA 3 folik asit falan kahverengi kutu olan intrrnetten bakabilirsin
Madinanin-Annesi BurcuLice evet bende her gitdiyimde kanima bakar bawka vitamin yazar.Bakalim bu sefer ne deyecek
hazal2131ds Ben hamilelikten öncede kullanıyordum. Yine devam ettim folik asit omega3 2 günde bir bazen gün aşırı. Şimdi 19. Haftamdayım bir gün decavit birgün ocean mummy kullanıyorum.
hazal2131ds Madinanin-Annesi evet tabi ki kendisi öyle dedi. Ocean mummy de decavit vitaminlerinin bazıları var çünkü
Madinanin-Annesi Busra3509 ben kucukken en son ichmiwdim simdi bilmiyorum ama bakiyorum anneler ichiyor bana doktor hic bir sey demiyor cok merak ediyorum neden
sinembursa Busra3509 bendede aynısı oldu daha bugün başladım ve kustum direk nırmalde bulantılarım geçmişti bidahada asla içmem
Minnos87 Bende 12. Haftada decaviti biraktim felix omega 3 diye bi hap sadece onu kullaniyorum icinde hersey var zaten
Ftmklbk Madinanin-Annesi bende kullanıyorum akril balık yağı. Kan değerim düşüktü doktor kan haoiyla beraber verdi