mmiseyy Ankaraya evlilik nedeniyle geldim fakat bir turlu iyi bi doktora denk gelemedim. 18.haftadayim …. devlet ozel fark etmez iyi bi doktoe ariyorum …. ozelde muayene ucretini yazarsaniz sevinirim … cevaplariniz bekliyorum cok saolun
Elbet-birgun-kavusacagiz mmiseyy Atm plaza cankaya bulent berker ozel.muayenehane 600 ucreti Ankara sincan lokman hekim hastamesi irade musagil 100tl muayene ucreti Tavsiye edrrim ankaranin neresindesin canm oma gore tavsiye edelim olmadi
Bgs mmiseyy Ertan Öztürk inanılmaz ilgili,bilgili,detaycı,psikolojinizden anlayan, sizin bir şey sormanıza gerek kalmadan her şeyi en ince detayına kadar anlatan, gösteren bir doktor. Ben çok ama çok memnunum
HilalAkgul mmiseyy Dr. Çiğdem Güler in kliniğine gidiyorum 7500₺ ye anlaştık biz doğum paketini ama yeni yılda fiyatlar değişti mi bilmiyorum. Tek muayne ücreti 350₺ ydi. Çok memnunum canım doktorumdan Allah razı olsun♥️
Cemrreedemirci Eryaman ata plaza üstü Hüseyin Pehlivan. Muayene ücreti 200 Tl. Doğumlar koru sincanda.
esratalha ben de ankaraya yeni geldim, Vm medical park keçiören sevgi yıldırım alta ya gittim onda devam edicem. Ben özel sigorta yaptrdım aralığın sonunda 6400 e falan geldi doğum muayene tahlil vs hepsini kapsıyo
Bsruymzhkm bsracvk Gebelik haftasına göre değişiyor sanırım fakat emin değilim. ben yaklaşık 2 ay kadar önce görüşmüştüm 7000 civarı fiyat söylemişlerdi bu yıl artış olmuştur belki. Ayrıntılı ultrason fiyata dahil değildi bir de muayene sayısı da kısıtlıydı. Doktor arayışındaysanız Çağrı Gülümser’i tavsiye ederim çok iyi ve ilgili bir doktor.
Yasemin_K mmiseyy ne gerek var canım o kadar paraları özele vermeye. Ankara Şehir hastanesine gidiyorum bastan beri suan 39+3 oldum. Çok temiz ve çok ilgililer ters bir cevap dahi almadım doktorlardan. Doğum yapiyosun tekli odaya alıyorlar hemen . Allah göstermesin özelde doğum yaptık diyelim bebegin bi makinaya ihtiyacı var neden o zaman devlete gönderiyor özel. Madem özel tam teşkilat olsun . Vardır makina ama ne kadar yeterli ve kac tanedir. Tabiki herkesin hür iadesine kalmış nereye gitmek canım. Benimki sadece bir tavsiye ❤
Raziyee Yasemin_K şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz ve refakatçi alıyorlar mı anne yanına