sosi5 Kızlar oğlumda beneto aldım ilk kırıldı Kraft aldım fakat şu an yeni doğana uygun bi araba değil huggy 6 in 1 ile yoyko 360 spin arasındayım var mı kullanan veya alan hangi siteden aldınız memnun kaldınız mı
Nurcaa sosi5 canım ben casual travel aldım bunlardan değil ama yakın arkadaşım yoyko spin aldı hiç rahat olmadığını söyledi tekerlekleri o yüzden bana önermemişti
ssnnmmm sosi5 yoyko spin 360 egg modelini aldım daha kullanmadık ama çok kaliteli ve sağlam geldi hepsiburadadan ablamda normal yoyko spin 360 var onunkide güzel sadece sepetleri farkli
sosi5 Nurcaa anladım canım tekerlekleri evet zorluyormuş ama ağır anada olsun istedim aslında Tokyo’dan vazgeçiyorum çünkü tekerleğinden çok şikayet duydum teyzem de yoyko kullanıyor o memnun ama bilemiyorum birde garanti olarak dönüş yapılmıyormuş
sosi5 ssnnmmm evet kafamdaki soru buydu 😂 anladım peki şimdi hepsi buradaya giriyorum aldığın modelin resim atma şansı varmı aklıma takılan soru sitelerinde farklı resim hepsi burada da farklı resim var
sosi5 ssnnmmm [url=https://hizliresim.com/YzjtHs][img]https://i.hizliresim.com/YzjtHs.png[/img][/url] seninki bu mu bunun aynısı mı geldi sitedeki resimlerle hepsiburadakiler farklı kafam karıştı benim
sosi5 ssnnmmm evet bundan istiyorum işte tamamdır 😂 memnun musun kumaş istemiyorum ama huggy gibi açılıyor mu bilgim varmı mesela bu sert sepet kısmının altında bi fermuar oluyor açılınca beşik gibi oluyor öyle bi birde poşeti çok dik diyorlar öyle mi canım
sosi5 Eylul58 sepet kısmı kumaş değilde sert plastik istiyorum Kuzum bu sefer dediğin modeli bilmiyorum öyle mi senin ki
ssnnmmm sosi5 fermuarı açınca büyümüyor malesef ama 2yaşında arkadaşın çocuğunu oturttum sığdı içine 😂puseti normal puset dik değil yani
sosi5 ssnnmmm ya sevindim rica etsem fotoğraf yükleyebilir misin internete güvenim kalmadı önceden kazıklandım da
sosi5 ssnnmmm tamam canım çok teşekkür ederim beyaz sipariş vermeyi düşünüyorum kumaşı hemen kirlenebilecek bi kumaş mı
ssnnmmm sosi5 ben açık gri gibi olanını aldım isterse vişne suyu dökülsün silinince çıkacak türde derimsi