Teacher-mom Aydan itibaren Kullandığınız omega 3 içeren güvendiğiniz mutlaka kullanılmalı dediğiniz doktorunuzun tavsiye ettiği takviye ilaç 💊 🤗
Merimex Teacher-mom omepa vm kullaniyorum multivitamin OMEGA ve d vitamin içeriyor folik asit bırakınca başlattı doktorum 13.haftada :)
BurcuLice Teacher-mom Ben forever livingin omegasını kullanıyorum yıllardır ailecek kullanırız tavsiyemdir içeriği doğal güvenilir 🌸
neslihann7 Teacher-mom Ben easfishoil yetişkinler için olanını kullanıyorum bana doktor önerdi çok da memnunum midemi hiç rahatsız etmedi DHA oranı da çok iyi tavsiye ederim.
Teacher-mom Merimex benim 8 hafta kullanmak için erken mi bilmiyorum ama başlığı hiç sevmem mecburen ilaç takviyesi almak istiyorum ama 🧐bir zararı var mıdır doğru düzgün bir doktorda yok yaşadığım yerde 😢
Merimex Harici kan ilacı kullanmıyorum ve kan degerlerimde bir eksiklik yaşamadım şükür :) şuan 26 haftadayim
plakayerli Teacher-mom doktorum baba dedi ki her gün ceviz yiyorsan zeytin yağlı salata yiyorsan haricî olarak omega almana gerek yok dedi ben almadım
Merimex Bildiğim kadarıyla 12.haftaya kadar folik asit kullanmanız gerekiyor 12,den sonra başlayabilirsiniz . Şuan balık yemenizinde çok bı etkisi olmaz bende kusmaktan yiyemiyordum 12.haftadan sonra beslenme ve vitamin önemli :)
Teacher-mom Merimex evet folik asiti ve Demir ilacı kullanıyorum kan ilacıda kullanıyorum 12 haftaya kadar kullanmam söylendi demekki banada 13. Haftada başlatacak doktor
Teacher-mom plakayerli 13 olsa kesin takviye alıcam da erken henüz benim için onu anladım 12 haftayı doldurunca alıcam 🤧balık yiyemiyorum