Elfn 27 haftalık hamileyim ama hemen hemen 16.haftadan beri bel ağrısı çekiyorum yatarken falan hamile yastığı kullanıp rahat eden var mı sormak istedim 😕😊
Muezzarabiaertyudf Elfn Canlar ben aldım çoook memnun kaldım hatta kese yamukluğum vardı yastık sayesinde düzeldi
Kenanizm18 Elfn Bilge35 Sırt Destekli Hamile ve Emzirme Yastığı Ekru https://www.e-bebek.com/babyjem-sirt-destekli-hamile-ve-emzirme-yastigi-ekru-p-bje-198
Muezzarabiaertyudf Deletedmom71 kese yuvarlak değilmiş yamukmuş canım bende yastık kullandım seni sağdan soldan desteklediği için düzeltti Yani
MucizemE Başından beri kullanıyorum 29+3 olduk çok rahatım onunla o kadar alıştım ki olmayınca uyuyamıyorum
Ozlmbirce Benim de 5 yıl önce ilk gebeliğimden kalma yarım ay şeklinde gebe karın destek yastığım var çok rahat ediyorum. Markasından çok emin değilim ama sevi bebeydi sanırım
Zeykem Elfn benım uzun bı yastıgım var belıme onu dayıyorum bacak aramada bı yastık alıyorum yastıklardan yataga sıgamıyorum 😁 ama rahat oluyor bosuna almaya gerek yok bence
Kenanizm18 esrmhmt onlara bakmadım canım bende almadm az önce baska bişi bakarken karsıma cıktı 🙂 bu büyüklerimizin dedigi bi yastıksa kocayın yastıkları var ya büyük ben onlardan kullanıyorum cokda rahat oluyo 🙂