Fundayel 33+3 haftamdayım kızım resmen göbüşümü acayip bir güçle sarsıyor çok hareketli günün 15 20 saati uyanık diye düşünüyorum 😀 Sizde durumlar nasıl birde mide bulantı başladı böyle midem hep dolu gibi ağzıma geliyor.
ece_2206 Fundayel ben de 34 haftalığım sabahları hep bir sarsıntı ile uyandırılıyorum ben kendimi yorsam da asla durmuyor bakalım doğunca nasıl olacak :)
minikoglumm Fundayel ben aşırı uyuyorum ya 9 haftaligim yakınlarım saçmalama uyu sen ne kadar uyursan çocukta o kadar uyur doğunca felan diyolar hatta bir yakınım akşam 10 sabah 7 felan kalkıyormuş çocukta gün içinde hiç uyumuyormuş gecede kaç kere uyanıyormuş çok asabiydim çocukta sinir küpü diyor 😁😁
Duygusuz Fundayel aynen bende 33 haftadayım deprem olur gibi sallıyor mide bulantılarım tekrar geldi ve tabi mide yanmam da birde sürekli alta baskı yapıyor
Mehtapakgl Fundayel benim oğlanda aynı bazen lavaboya gidiyprum dalmış oluyorum. Bir sarsıyor aklım çıkıyor deprem oluyor sanıyorum😁
Minnosunannesiii minikoglumm o zaman ben naneyi yedim inatçı sinirli herşeye öfkelenen hemen bağırıp çağıran uyuyamayan gece bindefa uyanan Çok nazlı herşeye ağlayan aman allahım bir ben daha asla çekemem
Fundayel Hepimizde durum aynı demekki biraz olsun rahatladım 😊 uyumak dinlenmek iyi gelir deniliyor yani aksini iddia eden varsa bile ben dinleyemem istemsizce uyuyakalıyorum 😍
Fundayel minikoglumm Bugün 1 de uyandım ve hala uykuluyum sürekli uyumak istiyorum hele sabah uykusu çok tatlı geliyor
Papatya0605 Fundayel ahahha bende 35in içindeyim bendede bi kaç haftadır öyle gümbür gümbür gelecek kızım sanırım sallıyor resmen benide🤣🤣
Fundayel sehnaz23 ben birkaç kez baskı sancı hissettim ama biz ne desek olmaz doktorunuza danışın lütfen önemli olabilir.
ssuleeyuce Fundayel cidden bazen sanki deprem oluyo gibi yatakta sallandigimi hissediuorum ozellikle yan yayinca asiri vuruyor. Bide kiz olcaklar masallah baya gucluler 🤣