Acemianne07 Merhaba anneler.2 hafta sonra Antep’te olacağım.detayli ultrasonu orada yaptırmam gerekecek.hangi hastane yapıyor bilginiz var mı? Devlet Hastanesi mi yapıyor veya üniversite mi? Nasıl sıra alınıyor bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler
tubiii0106 Acemianne07 ozel klinik duusnurseniz Tuncay yüce var perinatolog oneririm ben adiyamandan gttim riskim vardi benim tuncay bey bakti cok iyi bir doktor
Ates2020 Acemianne07 Medical park sıtkı bozan var 145 TL muayene ücreti tecrübeli bir doktor tavsiye ederim canım
Birminiginannesi Acemianne07 Ben sanko da yaptırdım 350 tl verdim toplam randevuyu detaylı ultrasyonun yapıldığı yerden alıyorsun
Acemianne07 Ates2020 bunu düşünebilirim.ozel hastane dimi burası? Devlette veya üniversitede yapılmıyor mu
Acemianne07 Ates2020 son olarak şunu sorayım muayene ücreti mi 145 TL yoksa detaylı ultrason parası mi?
Ates2020 Acemianne07 detaylı ultrason ücreti canım bu muayene 165 ti şimdi zam geldimi bilmiyorum bir ay önce gitmiştim en son
Nasibim Ates2020 biz ona da razıyız yeter ki iyi olsun durumumuz çok iyi değil ama bir bebeğimi 9 ay boyunca hiç sorun yok iken doğduktan sonra kalp sorunları nedeni ile kaybettim yaşaması için elimizfen gelen herşeyi yapmaya razıydık herşeyi satardık ne var ne yoksa inanın 500 600 zorumuza gitmeyecek o psikolpjiden sonra sakın ihmal etmeyin biz ihmal etmedik hiç kontrolleri ayrıntıkıya da girdik ama sağlıklıydı nasip ne diywlim ki
Ates2020 Nasibim pardon canım ben normal durum sandım. Allah göstermesin bir daha tabiki gidin gösterin o doktor iyi bir doktor