Ebrar3435 Bir çok yerde gördüm bende denedim ve baya köpük oldu erkek bebiş mi geliyor acaba deneyenler oldu mu ?🤭
Elbet-birgun-kavusacagiz Ebrar3435 zamani gelince zaten ogrenceksiniz ne bu koca kari huraafeleri 🤷♀️
Gokilay07 Ebrar3435 bende denemistm ama cinsiyet icin degi hamilemiyim degilmiyim diye kopurdu hakile olmayan tanidigimiz yapti ondada kopurdu yani gercek degil :)))
Ebrar3435 Elbet-birgun-kavusacagiz sızı ne ilgilendirir ben bilmiyor muyum eski hurafe olduğunu. Merak edip yaptım illa herşeye bir cevabınız olucak . Böyle yorum yapacaksanız hiç yapmayın görmezden gelin konuşmak için konuşmayın lütfen.
arzuublm niye dalga geçiyorsunuz heves etmiş yapmış ne oldu şimdi siz böyle söyleyince elinize ne geçti
Ebrar3435 arzuublm aynen öyle teşekkür ederim yorumunuz için. merak edip yaptım bende biliyorum eski inanç olduğunu. Böyle cevapların geleceğini bilerek yaptım aslında gördümde sağolsunlar çok bilmişler yazmış gene yazacaklarını 😃
arzuublm Ebrar3435 boşver güzelim ben senin heveslenmeni çok iyi anlıyorum yorumlara bakıp üzülme istedigin gibi yap
Ebrar3435 Gokilay07 doğru olmadığını bende biliyorum canım ama işte nasıl desem heves ettim 😀yaptım. Eğlencesine yani
Gokilay07 Ebrar3435 yok yani ben ben cinsiyet ifin bilmiyordum hamilemiyim deglmiyim diye yapmistim ilk karantina zamaninda :) test alamamistim yasaktan dolayi :) internetten bakmistim siz cinsiyet icin yapmissiniz ya ondan oyle soyledim:))
Vedatsehnaz Ebrar3435 bende yaptım canım karbonatlı da yaptım çamaşır suyuda da ama benim ki köpürmedi cinsiyeti erkek 39+0 haftalık hamileyim