Esra___ Suu insan korkuyor işte ben de pinpiriklinin teki oldum herşeyden stres yapıyorum artık 😔 çok saolun yardımcı oldunuz 😘
Suu Esra___ ne demek canım 😊ama ınanın ben öksürükten korkup hastaneye kosardım ne gereksız stresler yasamısım dıyorum Çok rahat olun kastıkça bebek stres yasıyor keyfınızce yıyın Icın huzurlu hamılelık dılıyorum 😘
EdaSabr Esra___ cok zararli olmasada söktürücü özelligi oldugu icin cok fazla tuketmemen iyi bence canim
Sinemelik İlk aylar dikkat et bence ama ben şimdi 29+2 yim ve her gün yiyorum uzun zamandır ben çok severim ve yararlı olduğunu okudum bir çok yerde dr da yeşil yapraklı sebzeleri tüketmekte sıkıntı yok yararlı hepsi dedi.. 😄 afiyet olsun 😋😊
Mosimosi Suyu detox etkisi yarattığı için suyunu içmemen gerek bildiğim kadarıyla. Herkes bir şey söylüyor. Bana nar yeme diyorlardı, bi sürü yedim hiçbir şey de olmadı.
Esra___ Mosimosi narı da ilk defa duydum bilmiyordum neler diyorlar çok şeftali yersen bebeğin tüylü olurmuş falan 😁
ayse6161 Esra___ maydonoz suyunu kaynatmak ve icmek ilk 3 ayda dusuk riksini tetikler sokturucu etkisi var internettende arastirabilirsin fazla tuketmekte iyi degil diye biliyorum.. lakin bir kere yemekle bisi olmaz icini ferah tut kotu dusunme doktor kontrolunde doktorunada sor icini rahatlatirsin🤗🤗