mrvrkn Kızlar merhaba acaba Dr. Volkan Aksakallı hakkında bilgi verebilir misiniz? 22 haftalık hamileyim gittiğim hastaneyi değiştirmek istiyorum. Dr. Volkan Aksakallı ile ilgili deneyimleriniz nelerdir, ayrıca muayene ve doğum ücretini biliyor musunuz?
iremgun mrvrkn merhaba 🌸 baya olmuş açalı postu ama şimdi denk geldim. Benim yaklaşık 1 yıldır doktorum. Gebelik öncesi de kendisine gidiyordum. Ben çok memnunum. İstediğim zaman ulaşıyorum. Her soruma cevap verir. Doktor meselesi biraz kişisel olabiliyor uyum meselesi oluyor sanırım. Ben sigorta yaptırdım 9muayene + doğum 6700 TL.
Gulayozgoc mrvrkn gittiniz mi volkan beye bilmiyorum ama ben ilk dogumumu volkan beyde yaptım normal. 2. Ye hamileyim suan yine ona gidiyorum ben geçen yıl eylülde doğum yaptım 6500 dogum 2 bin epidüral di , sompo sigorta ile ödeme yapinca doğum 5. Bine düstü 2 de epidüral toplamda 7 ödedik
Zeynep1632 Merhaba ben de Volkan bey e gıdıyorum 17 haftalık hamıleyım istedıgım zaman ulasabılıyorum cok oyle herseyı uzun uzun anlatmıyor ama gereklı bılgılerı verıyor memnununum
mrvrkn Gulayozgoc evet Volkan beye devam ediyorum ben de Sompo Sigortadan yaptırdım dediğiniz gibi, teşekkür ederim cevabınız için Yine :)