Kizlar merhaba Trendyol dan doğumda ve lohusa döneminde önden düğmeli pijamalardan alıp memnun olan varsa yazabilir mi birde beden olarak nasıl alıyorsunuz ben şuan 76 kiloyum 33 haftaligiz
Trendyol doğumda giyilecek pijama
Cyln09 Ben 1 tane almıştım canım 72 kiloyla 37. Haftada doğuma girdim kalıbı büyük gibi gelmişti M beden almıştım ama sezaryen doğum yaptığım için pijama altını biraz dikişlerim topladıktan sonra giyebildim karnımı sıkmıştı birazcık
Cyln09 modelin linkini atacaktım ama kalmamış cevaplamadan önce bi göz attım trendyola bulamadım😊
Cinarinannesii_ evet alt bedeni sıkıyor o yüzden geniş lastiği esnek birşey arıyorum
Cinarinannesii_ teşekkür ederim canım ☺️
Cyln09 rica ederim 🙂🌸
Cyln09 imkanın varsa dışardan da bak olmadı canım ben suwenden bi takım almıştım onu giydim belini kendin ayarlayabiliyorsun yada daha esnek lastikli olarak seçebilirsin
Cyln09 bence hic lohusa takimi almayin cunku lohusa pijamasi deyince uzerine ek fiyat koyuyorlar. Normal magzadan genis pijama takimi alabilirsiniz yada lohusa takimina vereceginiz parayi 6 parca pijama takimina verebilirsiniz ki ben oyle yaptim daha dogrusu kayinvalidem dugun hazirliginda normal gecelik setimin yanina birde hamilelikte kullanirsin diye set aldi 6 parca pierre cardin ve inanilmaz derece de hafif ve yumusak asla uzerinde varligini hissetmiyosun sezeryanda olsam dikislerimden cok cok rahat giyerim normalde olsam cok rahat giyerim oyle bi takim ve daha mantikli bence
Cyln09 ben trendyoldan normalde kullanmak için 3 takım pijama aldım 1 i düğmeli 2 si dugmesizdi. hamilelik öncesi large beden giyiyordum genel olarak düğmesiz olanları xl aldım düğmeli olanda beden olmadığı için large aldım şimdi olmazsa bile doğumdan sonra giyerim dedim beğendiğim için ama oldu yani tam oturdu hiç bolluk yok . Hatta onu yedek olarak hastane çantama koydun. Ben kumaşlarını ve rahatlığını çok beğendim
Ebruakcetin adı var mı veya link bulabilirsem
72_72_72_72 lohusa takım almayı düşünmedim bnde hiç bı tane büyük beden almistim pijama evde kullanıyorum normal kıyafetlerim olmuyor artık yapım olarakda salaş severim zaten o yüzden önden düğmeli ler çok cazip geldi
Cyln09 ben onları lcw dan aldım hem pamuklu hem fiyatı diğerlerine göre daha uygun lohusa yazınca 200den baslıyor