EdanurBa Kanamam vardı geçen gittiğimde ama kese etrafında yoktu bugün gittim kese altında kanama var dedi bu riski atlatan var mi aranızda çok morale ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻
Mervis EdanurBa Canım ben kadın doğumda çalıştım böyle şeyler olabiliyor sen kendine dikkat et iş yapma dinlen doktorun söylediklerini ihmal etme İnşallah her şey yoluna girer iyi ve güzel düşünüp bol bol dua et bunlar olabilecek şeyler rabbime inan ve güven yeterli
Melikeb19 EdanurBa bende de vardı canım baya uzun süre de devam etti 28 haftanın içindeyiz çok şükür bol bol istirahat et sakın ha ev işi vs uğraşma bol su iç Allah kucağımıza almamızı nasip etsin insallah
ErkanTubazarslan EdanurBa canım aynı şey bendede oldu geçici normal bi sıkıntı takma kafana taktıça bişeyler oluyo rahat ol😊
Melelll Bnmde olmlştu cnm 9 haftlkkn iğne faln kullndm progeston çok şükür kanama kenlıgınden gttı suan 24 haftlk oldk sn kaç haftlksn
Sunu Benimde vardı canım progestan ile geçti bi sıkıntı olmaz merak etme. İlk gün kanama oldu ondan sonra kahve leke ile 2-3 gün devam edip bitti
ardengunes Benim öyle oldu canım progestan kullandım sabah akşam çalışan biriyim rapor aldım annemde kaldım sürekli dinlendim hiç kalkmadim şükür geçti gitti 🙏 sende öyle yap bütün ilacı dinlenmek😇
Edayekta Benim ilk bebegimdede vardi ilk basladiginda igne vurup gonderdiler ikigun devam etti bu sefer ozele gittim geceden sabaha kadar 4 tane serum yedim ve cok sukur atlatmistim.ama tuvalet harici ayaga kalkmamis yatmistim
Mervess4134 Benimde kese altinda kanama alani oldugunu soyledi doktorum 6 haftalikken gordu progestan verdi 8 inci haftanda gel dedii umarim gecmistir😶
EdanurBa @ErkanTubazarslancok korkuyorum biraz olsun içim rahatladı ben tedaviyle sahip oldum ona kaybetmek istemiyorum
Mervess4134 EdanurBa Hicbirsey soylemedi sadece kesenin altinda kanama alani oldugunu soyledi progestani fitil gbi kullan dinlen hicbirsey yapma dedi
busraaozann EdanurBa benimde 6.haftadan 11.haftaya kadar kanamam oldu. iğne vurdular ve progestan kullandım. günde 3litreye yakın su içtim tuvalet harici kalkmadım. dinlenmen lazım allahın izniyle atlatırsın. moralini bozma çok var bu durumu yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Mervess4134 EdanurBa Korkma iyi dusun bircok kisi atlatmis cokca arastirip kafani karistirip moralini bozma bebegin uzulmesin☺Mubarek aylarda bol bol dua et sadece.