Kuzeyufuk Arkadaşlar hala lohusa takımı tarzı yada pijama tarzı bişey bulamadım kapalıyım ve böyle lohusa takımlarının tesettüre daha uygun olanlarını arıyorum ve büyük beden arıyorum var mı benim gibi olanlar ve alanlar
Byzaoz Kuzeyufuk bende bakiyorum buyuk beden. Bir tane bulundugum yerden aldim onden dugmeli 2xl anca oldu hatta bi tik daha büyük olsa daha rahat edicem ama bende bulamiyorum. Bi lc waikiki ye bakicam inşallah orda bulurum
Kuzeyufuk bus91 yok. Canım hani kalitesi nasıl ya da dar mı geniş mi bilemediğim için bakmadım aslında bakıp bir tane alıp geri iade var nasılsa öyle bir şey de yapabilirim çok mantıklı
bus91 Kuzeyufuk yanı ben herseyımı ordan alıyorum yorumları varya yorumlarını okuyarak al puanına falan bak tekrar iade edersın evet onda sıkıntı olmaz
aeh artış adında marka var bazı yerlerde artış collection olarak geçiyor. Trendyol , modanisa gibi sitelerde satışı var. Hem büyük beden hem şık gecelikleri var bakın isterseniz.
Byzaoz Kuzeyufuk evet hic oraya bakmak aklima gelmedi orda genis kalip oluyor diyolar bi bakicam. İnternet sitesinden baktim baya güzel seyler var.