Fly38 Esradygn tabi haber ederim size. İnşallah rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ Siz hangi ilacı kullanıyosunuz kaç haftalıksınız
Fly38 Esradygn yok malesef Salı gününe kaldı randevumuz. Bugün aracım yoktu gidemedim. Yarın mutlaka haber ederim size.randevum saat 13:00🥰
Fly38 Esradygn sordum doktora. Psikiyatri doktorunuz ile görüşün dedi. Cuma günü randevum var ancak o zaman görüşebilcem 😊 o zamana kadar devam edicem mecbur
Esradygn Fly38 yaa benim doktorumda aynısını söylüyor. Ben de 34 haftalık oldum. İns bırakma süreci kolay gecer
Fly38 Esradygn aynen inşallah. Bende korkuyorum ama doktorum bırak demiycek sanırım çünkü bana emzirme döneminde de kullanabilirsin demişti başlarken.
Esradygn Fly38 aa ben emzirme döneminde kullanıldığını bilmiyordum. Korkuyorum ben yan etkisi olucak diye çok korkuyorum
Fly38 Esradygn ben doktorumla konuştum hiç bir zararı olmadığını söyledi defalarca. O yüzden bende hiç kafama takmıyorum bile. Emzirme döneminde kullanabilmek çok önemli bir de lohusalık eklenirse üstüne düşünmek bile istemiyorum ne halde olacağımı 😬
Esradygn Fly38 evet ben de ilacı bırakacağım diye yine strese girdim. Bilmiyorum ki tüm doktorlar farklı konuşuyor. Benim doktorum sizin doktorunuz kadar malesef rahatlamadi beni. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲
Fly38 Esradygn durumunuzu bu şekilde doktora izah edin bence bırakmaya hazır olmadığınızı bilsin. Cuma günü psikologla görüşümce size haber vericem mutlaka. Ama kadın doğumcum bırakman gerek gibi bişey söylemedi dün sorduğumda onu psikologla görüşün dedi.
Fly38 Esradygn canım ben bugün gittim psikiyatriye. Bana ilacı sadece sezaryene gireceğim gün almamamı söyledi onun haricinde devam dedi. Doğumdan 1 ay sonra görüşelim dedi nasıl devam edeceğimize karar veririz dedi
Esradygn Ne güzel ben de bu hafta tekrar gidip konuşacağım. Psikiyatrisimle umarım banada sizin ki gibi bir cozum bulur🥺🤲
Esradygn Fly38 merhabalar dogumunuz gerçekleşmia galiba. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🤲 Nasılsınız bebeğinizin durumu nasıl?
Fly38 Esradygn evet çok şükür 1 temmuzda dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz şükürler olsun. Sezaryen sancısı ve emzirme problemi dışında bi sıkıntımız yok şimdilik 😊 darısı size inşallahh sağ selamet