Biryigitannesi Kızlar bn ne zaman balık yesem midem bulanmaya başlıyor yanıyor ve genelde 1 2 gün boyunca baş ağrısı halsizlik yaşıyorum farklı balık türleride denedim ama sonuç aynı bnm gibi olan var mı aranızda balık yağı zaten kullanıyorum bu arada
Alperefet Biryigitannesi bana da ağır geliyor yedikten sonra geç saatte yemiyorum ben öğlen yiyince daha iyi oluyor benim kullandığım vitaminde de balık yağı var o yüzden fazla tüketmiyorum balık
Burcinisp88 Biryigitannesi bana da balık dokunuyor. Tıkanıyorum bende. Balık yağıda içemiyorum maaleaef.
Neslihan1903 Biryigitannesi hamilelikte her balık yenmiyor bi araştırın dıp balık yemeyeceksiniz civa oranı yüksek balık olmayacak zehirleyebilir rahatsız edebilir çünkü bir araştırın hangi balıklar yeniyor ona göre balık yağı kurtarmıyor maalesef
Biryigitannesi misraerol doktorum balık yağı imom önerdi onu aldım ama balık tüksetmen gerekiyor dedi onun için zorluyprum kendimi ama gerçekten artık daha kötü olmaya başladım mecbur bırakcam artık canım
Biryigitannesi Alperefet vitaminler yeterli değil dediği için kendimi böyle yemeye şartlandırdım bende ama nereye kadar dayanırız bilemiyoeum ☺️
Biryigitannesi Burcinisp88 doktorun birşey dedi mi peki alman lazım vs o ilaç değil o zaman bu ilacı kullan gibi canım
Burcinisp88 Biryigitannesi benim maalesef alternatif kullanabilme şansım yok. Olduğu kadar dedi doktorum
Biryigitannesi Burcinisp88 alerjin falan mı vardı seninde yani elimizden geleni yapacağız maşesef canım yapacak birşey yok
Biryigitannesi Neslihan1903 araştırdım canım bnm yediğim tüketilebilir görünüyor ama bn hangi balığı yersem yiyim sıkıntı yaşıyorum malesef
Neslihan1903 Biryigitannesi olabilir bazen alerjik reaksiyonlar doktorunuza söylersiniz ona göre takviye ayarlar 🤗
Burcinisp88 Biryigitannesi çoklu gıda alerjim var. Çoğu yiyeceği ve vitamini kullanamıyorum maalesef. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Biryigitannesi Burcinisp88 hakkında hayılrısı olsun canım o zaman senden alabildiği kadar vitamin alır Allahın izniyle sağ slaim kucağına alırsın