Canes beyza-guven beni dahada riskli gordu demekki😥ben zayifim baya kilo hic alamiyorum 🤦♀️birde kisalmaya dogru gidince bende panigim biraz Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize
28umran52 Fatem Ben progestan harici 2 tanede dopaston da içiyorum mangezyum ayrı 2 kere alıyorum 2 gündür baskı çok hissediyorum sanki çarşamba randevumda biraz panik yapan biriyim
Fatem 28umran52 peki uzandığınız zaman hic rahatlama olmuyor mu yani devamlimi var bi doktorunuza sorsaydiniz keske
Drycnr beyza-guven Herşeyi Allah bilir tabi bizimde dikkat etmemiz gerekiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
beyza-guven Drycnr tabiki. öyle. amiin insalkah sagkikli. sihhatli hayırlısıyla alalim kucagimiza evlatlarimizi insallah
Fatem Avcih45 25nci haftama kadar sadece lavabo ve hastane icin kalkıyordum sonrasinda yavas yavas ev icinde gidip geliyorm ama halada is yapmiyorm tek bazen yaparsam yemek yapiyorm okadar
beyza-guven Canes canim her doktor farklıdır bana onceki. doktorum hemen doguracaksin dedi ve yaşamaz cocuk dedi cunku 23 uncu haftamdaydim cok korktum öldüm öldüm dirildim sonrasinda baska bi doktra gittim ve öyle bisey olmicani stres yapmamam gerektiğini söyledi cok. şükür bu zamana kadar geldik sakin kal mümkünse
-Ozlemcelik388 Bende serklajliyim 🙏🙏çok şükür 29+1 haftalık olduk ☺️ darısı 30,32,35,37 ye 🤰🤰 sezeryan olacağı için 64 gün kaldı