Asenadgdvrn80 29+2 de hiçbir sorun yokken benim de birden kasilmalarim baslamisti nst de yoğun sancim çıktı ilaç vs derken 34+3 olduk bugün. Sancim çıkana kadar kiloyu hiç onemsememistim sonrasında erken doğum korkusuyla sürekli bebeğin kilo almasını istiyodum. Bir sürü şey araştırdım okudum ama bunlar insanı daha çok strese sokmaktan başka bişeye yaramiyormus onu anladım. 1 hafta 10 günü böyle geçirdikten sonra araştırmayı bırakmaya karar verdim ve kabullendim. Dünyada ilk 7 aylık doğum yapan ben olmayacağım sonuçta dedim. Sizde içinde bulunduğunuz durumu kabullenin kolay degil tabi ki ama stres ve baskı altında olmak insanı daha kötü etkiliyor. Ben her kasilmada doktorumu aramaya hemen her şeye hastaneye koşmaya başlamıştım. Suan nst ler temiz çıkıyor sancim yok ara ara kasılmalar oluyor onları da sürecin getirdiği normal şeyler olarak görüyorum. O geçmeyecek sanılan günler bi şekilde geçiyor. 5 haftadir her geçen günü sayıyorum hala şükür bu günü de bitirdik diye. O yüzden zor biliyorum ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi hem sen hem bebis için