mrs_elisah Kızlar çatı muayenesine girdim ebe çok kötü davrandı. Doğum hanede yaptı muayeneyi ve o ortamı görmek insanın psikolojisini çok kötü etkiliyor. Rahim ağzım kısa olmasına rağmen rahim ağzını bulamıyorum. Kağıdına sezaryen yazmak zorunda kalıcam diye beni azarladı. Çok moralim bozuldu. Bulamadı rahim ağzımı. Nasıl normal doğum yapacağım bilmiyorum şimdiden fobi oluştu.
SutlacimiYedimmiBen mrs_elisah benim erken dogum oldugu icin catı muayenesi yapılmamıştı acil doguma alininca sadece açılmaya bakmışlardı açılma vardı suni verildi
Eylul2107 mrs_elisah bende ilk dogumda cati muayenesi olmadim doktor bakti dönmüş kanala dedi snrada acilmayi takip ettiler suni sanciyla dogurdum
YaseminBatrk Ayy bu nasıl cahilce bir davranış . Tövbe yarabbim ben kızım da hamileyken doktorum ben çatı muanesi yapmıyorum doğum anında yapıyoruz dedi ve yapmadı 40+2 de nişanım geldi doktora gittim öyle yaptılar açılma varmı diye baktılar 2 cm di o geve hastane de yattım suni sancı verdiler sabah 9.05 de normal doğum yaptım hamd olsun . Ama o gece boyunca 3-4 saatte bir muane ettiler açılma varmı diye . Allahım tek avazda kurtarsın inşallah korkma sürekli dua oku
mrs_elisah YaseminBatrk Amin Allah razı olsun. Çok korkuttu beni korkudan ağlıyorum bütün moralim bozuldu 😑😑
Almilaaa Bazı ebe ve doktorlar sanki zorla çalıştırılıyor gibi davranıyor gerçekten. Benim son kontrolümdeki ebe de kaşlarını çata çata iş yapıyordu neden böyle olurlar anlamıyorum zaten hassas bir dönemdeyiz
YaseminBatrk mrs_elisah ay hayır ağlama neden ağlıyorsun imkanın varsa başka doktora git ya da bu olayı doktorun ile paylaş.
Cerla mrs_elisah sen insanına çatamamışsın bazısı var öle, özele gitsen nakit veriosun devlete gitsen zaten sigortadan ödeniyor her halukarda bedelini veriyoruz ve insan gibi muameleyi hakaetiyoruz valla ben olsam bozardım. Sen canını sıkma içine sinmediyse başka doktora danış canım. Kolay doğumlarımız olsun inşallah
mrs_elisah YaseminBatrk eşim askeri personel görevde. Ben eşimin memleketindeyim burada gidebileceğim en iyi hastaneye gidiyorum doktorum iyi. Çatı muayenesini ebe yaptı 😥 ebe çok kötüydü. Çok kötü davrandı. İnşallah haftaya gittiğimde yine bu ebe muayene etmez beni 😑😑
BernAlkan mrs_elisah Benimde eşim askeri personel bende yalnızım eşimin ailesinin yanında doğumu bekliyorum zaten eşten uzak olunca insan bi tık mutsuz oluyor , ama kendinizi üzmeyin bu zamanda sürekli motive olmaya çalışın. Hangi şehir hangi hastane acaba ? Benimde 2 hafta sonra çatı muayenem var.
Ebruakcetin mrs_elisah doktorunuzla paylaşın bunu bence başka hastaneye gitme imkanınız yoksa hemde şikayet edin ebeyi . Zaten aklında binbir düşünce oluyor insanın bu zamanda, birde bu işini sevmeyen insanlar strese sokuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Sinemm1590 Ben çatı muanesi olmadım ve normal doğum yaptım doktoruma sormuştum çatı muanesi olucakmıyım die bana bu öyle bir durumki dar derim normal olursun,normal dogım yapabilirsinn derim sezeryan derim bunlar anlık şeyler dedi
Tugba_0 Ya bu ebeler doktorların hepsi burnu hava da özele gitsen de başka yere gitsen de aynı boşver sabret az kalmış
Ebru10 BernAlkan bende eşimden ayrı hamılelık geçirdim yanında yoktu dogumda duan 1aylıgz 10 günlük baba iznşne geldı bida nezamn gelcek bılmyrz izinler kapalı dizinde öylemi
Isilhanim87 Saglik bakanlığına ve cimer e şikayet edin. Sağlıkçılar iyice ipleri ele aldı hasta psikolojisinden anlamayani şikayet edin gitsin .
ogretmenanne16 mrs_elisah ya ciddi Misiniz ben de oraya gidiyorum neden doktor yapmadı çatı muayenesini? Ben imran hanımdayım siz kime gidiyorsunuz?