TospikAnne Kızlar hepimizin saçları mağlum rengarenk olmuştur. Şimdi ben 5. Ayımı doldurduğuma göre diplere değdirmeden saçlarımı boyatmak istiyorum. Sizin bildiğiniz eczanelerde satılan bitkisel boya markaları var mı?
Karennn TospikAnne eczaneleri bilmiyorum ama canım kuaförde boyatacaksan lorealin inoa diye amonyaksız bir boyası var ben 19. Haftamdan beri o boyayla boyatıyorum
burcukuzey TospikAnne lorealin amonyaksiz boyalari var ozellikle hamileler kullanabiliyor onu bulabilirsen al zarari yokmus ama acik alan da boya yine de balkon gibi
EdaSabr TospikAnne sahsen hicbirsey bebeginizden onemli degil zaten bisey kalmamis sayilir yani biraz daha dayanabilirsin bitkiselde olsa tehlike arz edebiliyor
Karennn TospikAnne zaten önce doktoruma danıştım organik boyalarla boyatabilirsin dedi ben 10 yıl kuaförlük yaptım biçok hamile doktor müşterimin saçını boyamıştım içeriğini bildiğim bir boya olduğu için onu tercih ettim
Sedacengiz Ya bende 32 hafta oldum ama artık boyatmak istiyorum kesin karar verdim,,Çarşamba randevu aldım😂 artık yenilenmek lazım . Eşimde doktordan izin veren kağıt al öyle felan diyor 🙄🙄 sizin doktorlar ne diyor ki
TospikAnne Sedacengiz ya benim doktorum saçlarının uçlarını boya ondada 5. Aydan sonra dedi. Çok mpirikli. Ama ablamla yengemin doktoru da diyor ki ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri boyattım bişey olmadı. Ama yarın birgün çocuklarınıza bişey olur da buna bağlarsanız karışmam. Siz bilirsiniz demiş 😂 tıbben kanıtlanmış bişeyde yok. Bende hem hak yemem hem 💩 yemem hesabı diplerimin renginde diplere deydirmeden boyatacağım. Hatta kuaförlere güvenemedim boyamı eczanedwn kendim alayım gidip boyatayım dedi.
Esesli Sedacengiz benim doktorum iZin verdi hatta eşimin yanında ama eşim izin vermiyor. Eşim çok pimpirikli. Karnımı okşasam bebeğim kolu bacağı acır yapma diyor 🤦🏻♀️
Sedacengiz TospikAnne Hadi yaa. Evet araştırdım tıbben bi kanıtı Yok şu zarar oldu diyende yok ama bilemeyeceğim. Boyanın adı ne cnm
TospikAnne Karennn anladım cnım teşekkür ederim. Birşey daha soracağım. Benim kuaförüm loreal boyayla çalışmadığını söylemişti. Bahsettiğin boya da marketlerde yoktur heralde. Bunu internet sitesinden temin edebiliriz değil mi?
Karennn TospikAnne dışarda satılmıyor canım sadece loreal kullanan kuaförlerde vardır bana sadece dip yetiyor uçları sarı çünkü
Karennn TospikAnne kendin boyaman pahalıya gelir çünkü boyanın içine katılan sıvısı büyük boy oluyo birde çok yağ bazlı bir ürün olduğu için normal şampuanlarla şaçtan arınmıyor kendi özel şampuanı var oda büyük boy
Esesli Sedacengiz ayyy sorma sorma o kadar pimpirikli ki. Başlarda karnımdan çıkan seslere guruldamalara bile diyordu Bebek korkacak karnını doyur falan. Karnıma kol saati koyuyorum seyirme göreyim diye onu alıyor bebeğin canı acıyacak diye. Biraz acı birşey yesem bebeğin ağzı yanmaz dimi diuor delireceğim 🤦🏻♀️