Eski9 Merhaba kızlar 13+6 haftalık hamileyim. Özellikle geceleri ve sabah ilk uyandığımda kasık ve yumurtalıklarda ağrı oluyor sanki her an adet olacakmışım gibi dün gece uykumda karnım ağrıyor diye ağlıyormuşum. Birde göbek deliği çevresinde geniş bir alanda keskin ağrı iğne batması gibi acılar oluyor ikinci hamileliğim 5 yıl geçti unutmuşum ilkinde ne yaşıyordum. Normal mi bunlar bir sorun olsa karnım gündüz de çok ağrır heralde ama işte hamile olunca endişeler peşimizi bırakmaz. Karnım da çabuk çıkmaya başladı bu sefer şimdiden.
Eski9 1elifelif Normal canım demekki doğum yaptım bebeğim 40 günlük olmak üzere rahim büyüdüğü için oluyormuş o ağrılar
1elifelif Eski9 çok sevindim rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla analı babalı büyütmenizi nasip etsin. 🙂
Eski9 1elifelif amin cümlemizin çok eski bir postmus görünce dedim ne çabuk geçmiş zaman 😊 darısı tüm bekleyenlere inşallah
Ser_ Ay ben de şimdi bu yazıyı gördüm bende 14 haftalık hamileyim bende de şuan aynıları var ve korkuyorum doktor buscopan verdi sabah akşam içicem birde progestan fitil kullanıyorum sabah akşam umarım benimde geçer 😢
Busubusra Bende de 6. Haftamdan neredeyse 16. Haftaya kadar sürdü o ağrılar. Rahmin büyüme ağrılarıymış doktorum öyle demişti. Allah korusun kötü bir şey olacaksa, aniden giren kramp gibi, bıçak batması gibi ağrılardan kork demişti doktor.