Civcivcikannesi Bayanlar günaydın. 10 haftalık gebeyim. Ne zaman hapşırsam karnım ve kasığıma aniden sanci giriyor. Bunu yasayan var mı korkuyorum acaba biseymi oldu diye.
Gamzeakd Civcivcikannesi normal canım oturrarak hapşırmaya çalış ayakta ya da uzanarak hapşırma . Hapşırmanın bebeğe hiçbir zararı yok korkma 🥰
Cutepregnant Civcivcikannesi rahim genişleme döneminde olduğu icin benimde o haftalarda ayağa kalkarken ve hapsirirken çok sancı giriyordu şimdi 22. Haftadayım artık daha az 16. Haftada doktor rahim ağzı kısalığı olup olmadığına bakmıştı hapsirirken öksürürken farkediyor mu diye birsey çıkmadı şükür
Miray889 Kuzum ben 25 haftalığım hala hapşururken kendimi çok serbest bıraktığımda kasığma birden sancı yanma hissiyatı giriyor basınçtan dolayı oluyor
Marsupilami Normal rahim kaslarından ötürü,34.haftadan sonra tehlike arz eder.Bir de hapşırırsan tutma hiç :)
Anne4237 Ben de 11 haftalık hamileyim. Hapşırıktan sonra sağ kasığıma sancı giriyor. Doktor döllenmenin sağ yumurtamda oluştuğunu söylemişti. Ben de korkuyordum ama başkalarında da varmış anlaşılan.
dogakuru 12 haftalık hamileyim bende de çok oluyor bu durum hapşırırken uzanıyorsam bacaklarımı kendime doğru çekiyorum genelde o zaman bir ağrı olmuyor