MerveMehmetKazkan Merhabalar arkadaslar denizin yasak oldugunu soyluyorlar ben daha 6 haftalik gebeyim zarari dokunur mu bileniniz var mi ?
MistarShiki Emineymen merhaba canım yârin havuza gitmek pilanıyodum 13+3 haftalık hamileyim havuzun zararlı olduğunu bilmiyordum
Emineymen MistarShiki merhaba canım bende o haftalarda tatile gitmiştim gitmeden doktora sordum oda Deniz evet ama havuz yasak demişti
Neslisahhh MistarShiki havuzun temiz olup olmaması çok önemli. Yoksa hamileyken enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek.
Esa MerveMehmetKazkan yok canım öyle bir şey korkma bende 4 5 6 o haftalarda girdim yüzdüm doktorda girebilirsin demişti
EceVardar Hiç bir zararı yok bende yeni sordum doktoruma sadece güneşte çok kalmamaya çalış güneş kremi sür dedi
Esesli Ben giremem dalga olur havuzda yasak diye tatil rezervasyonu yapmadım bu sene. Ama tatil fotoları gördükçe içim gidiyor 😞
Elfnz3 Ben 33 haftalığım Doğuma kadar her hafta giricem doktorum Doğuma kadar git dedi hiç bir sıkıntı olmaz ilk genelliğimde de son ayıma kadar girdim😀
Havvacerenn YazCilegi cok iyi araştırdım gebeyken denize girdim enfeksiyon kaptım doktor çok kızdı gebeyken mikrop kapma riski daha yüksek dedi. Bidaha girme doğum yapana kadar demişti hatta
Bus MerveMehmetKazkan canım ben hamile olduğumu bilmiyorken girmiştim 2 3 gün sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 10. Haftalıkken de 3 gün arka arkaya girdim bişey olmadı