Baharlargelecek Merhaba arkadaşlar hamılelıgın son aylarında karın büyüdükçe iç çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı.son zamanlarda ve doğum yaptığımda kullanabılecegım göğüs ucunu belli etmeyecek sütyen önerisi olan var mı?
ecembugra53 Baharlargelecek canım piercardin var veya LCW’yi den al oradakiler de güzel ben Doğum yaptım emzirme südyeni de aldım atleti de ikisinden de al canım lazım olıyor
Burciin19 Baharlargelecek çokl uzun zamandır emzirme atleti kullanıyorum sütyen gibi zaten üstü hem sütyen giyip hem atlete gerek kalmıyor zaten sıcak basıyor😀 bide sporcu atletleri var yarım ondanda kullanıyorum telli destekli sütyenlerden vazgeçeli çook oldu şuan bedenım ne onu bile bilmiyorum 😅
Baharlargelecek Burciin19 normalde ben de sporcu sütyeni giyerim ama 7 aylık hamıleyım göğüslerim büyüdü malum 😊cok sıkıyorlar daha rahat be telsiz biseyler arıyorum atlet kullannca ucu belli oluyor süngerli ama telli olmayan biseylere ihtiyacım var doğumdan sonra da kullanırım hem 😊
BurcuP Lcw den hamile atleti aldım sütyenli ama telsiz olanından, emzirme için de çıtçıtlı öyle güzel ki keşke daha çok alsaymışım internetten sipariş vereceğim size de öneririm