Blackk34 Seda8308 benim de tamamlayıcı var ama spinal karşılanmıyor diye biliyorum o yüzden sordum. Öğrenirseniz haberdar eder misiniz? Ben şu an Bursa’dayım ama büyük ihtimalle doğum için İstanbul’a dönüp ışık beye gitmeyi düşünüyorum.
Blackk34 Seda8308 tecrübeniz benim için çok önemli ona göre Bursa’da kalıp gelmeyeyim olmadı ☺️Bu arada ışık bey doğum sonrası rapor verir mi onu hiç konuştunuz mu?
Blackk34 Seda8308 merhaba nasıl geçti acaba sezeryanınız? Işık beyde oldunuz değil mi? Tecrübeniz benim için çok önemli ☺️
nslhnblblky Ben Medihause tıp merkezinde Aynur Baysoy Cemaloğluna gidiyorum çapa birincisi bir doktor kendisi 120 tl muayene ücreti çok ilgili çok güleryüzlü eşide aynı hastanede tüp bebek uzmanı tavsiye ederim 😘💕
Seda8308 Blackk34 Evet canım ışık hoca ile sezaryan oldum Üçüncü sezaryanım olmasına rağmen çok güzel geçti. Işık Hocadan çok memnun kaldım Allah razı olsun. Kesinlikle gözünüz kapalı ışık hocaya güvenebilirsiniz mükemmel bir doktor. Hastanedende memnun kaldım. Spinal oldum ben.Tamamlayıcı Sigortam olduğu için doğum teminatlı taburculukta hiçbir ücret ödemedik☺️
Momcans Seda8308 ziyaretci ve refakatci durumlari hakkinda da bilgi verebilir misiniz izin durumu nedir medicananin 😊 tesekkurlerr saglikla buyutun bebeginizi insallah
Pelinsen Seda8308 bende gidecegim kendisine fakat gec kesfettim doktoru 27 haftamda randevu aldim orada dogum yapmak istyorum ins iyi karsilar yarisinda gelmis demez dimi? Onada anlatacagim gec gelme sevebimi yorumlar cok iyi birde hastane icin orasini istyorum
Blackk34 Seda8308 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Hastanede peki bir gece mi kalınıyor bazı hastaneler iki bazı hastaneler bir gece yatırıyormuş da Medicana nasıl yapıyor merak ettim.
Seda8308 Momcans Teşekkür ederim🙏🏼Ziyaretçi yasaktı hastanede. Sadece eşiniz ve bir tanede bayan refakatçi istiyorlar
Ftm_08_61 Arzu912 hayırlı olsun cnm iyimi doktor doğum fiyatı nedir muayne fiyat nedir temizim hastane
Seda8308 Pelinsen Haftanız çok ileri değil şimdi giderseniz ışık hoca kabul eder bence. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım kendisiyle
Momcans Seda8308 kontrolunu nasil sagliyorlar peki ziyaretcilerin acaba yani gelip girmek isteyeni almiyorlarmi malum cok kalabalik bir hastane kontrolunu nasil sagliyorlar
Seda8308 Blackk34 Bir gece kaldım ben cuma sabah sezaryan oldu cumartesi akşam 5 te taburcu oldum. Pandemiden dolayı herhangi bir komplikasyon olmazsa bir gece kalınıyormuş
Seda8308 Momcans öyle çok sıkı bir kontrol yok belki başka odalarda gelenler olmuştur biz genel olarak kurallara uyduk☺️
Momcans Seda8308 bu arada güncel olarak dogum yaptiysaniz bilgi verebilirseniz cok sevinirim doğum fiyati ne kadar dediler size bir de icine neler dahil tam olarak 😊
Seda8308 Momcans Benim doğum teminatlı Anadolu sigorta tamamlayıcı Sigortam vardı. Kovid testi hariç ücret ödemedik.Bebeğin ilk aşıları, işitme testi, ilk kontrelleri fiyata dahil