Sblsasmaz Yagmursimsek94 hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Ben gebeligimin başından beri gidiyorum şuan 37. Haftadayim doğumuma az kaldı hastane doktor ayrı olmasının hiç extrs biseyiyle karşılaşmadım. Aksine oandemi döneminde özel muanehane bana çok çok iyi geldi. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağ Salim kucağımıza alalım gerisi çok önemli değil
Sblsasmaz Evet canım esencani seçtim zaten hastanenin doktoruyla isim olmicak evimede çok yakın reyapla arasında kararsız kalmıştım ama esencan yakınlık konusunda daha iyi geldi
Minikbiranneee Cigdem175 kesinlikle medilife selda hanım ilk doğumum ondaydı şimdi antepteyim Allah nasip ederse istanbula gelicem doğumda selda hanım doğurtsun diye
ozgeyuceturk Ben Beylikdüzü Kolan Hastanesi Arzu Aydın Çuhalıya gidiyorum. Çokta memnunum. En son 160 tl idi muayene ücreti. Yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum daha gidemedim.
FatmanurSancak badekusunannesi kesinlikle size katılıyorum cevremde kim varsa asla o hastaneden memnun degiller çok yakın tanıdığım bir ablam orda dogum yaptı ve kadını perişan ettiler aylarca yürüyemedi.. hiç kimse ordan memnun degil siz baştan anlatırken tahmin etmiştim böyle bişey çıkacağını. Bence bebeginiz sağlıklı dediiginiz gibi 1 2 hafta geriligi vardir yada normal kilodan zayıftır inşallah birseyi yoktur lütfen sonucu bizle paylaşın
Seymamuge badekusunannesi gerçekten çok üzülerek okudum insallah sonuçlarınız güzel çıkar. O hastane çok sıkıntılı bende orda bir sorun yaşadım hpv ile gittim test dahi yapılmadan doktor bana kanser belirtisi bunlar dedi neye uğradığımı şaşırdım test yapıldı ve temiz çıktı bir sürü çeşidi varmış ve kanser olanı bir kaç tanesiymiş smear testim çıkana kadar evde ağlayıp durdum. Hamile olduğumu öğrenince sigortacıyla konuşurken evime yakın hastaneleri söylüyordu adamı hiç tanimamama rağmen bana medilife gitmeyin bence çok olumsuz geri dönüş alıyoruz o hastaneyle ilgili dedi. Suan medicana ya da Atakent Acıbadem arasında gidip geliyorum karar verme aşamasındayım ama asla o hastanenin önünden geçmem. Sizde içinizi ferah tutun orası çok garip bir hastane
badekusunannesi Seymamuge Çok şükür temiz çıktı . Şimdi aşağıdaki yorumda başımdan geçen pislik bir durumu anlatacağım .
Ada34 Seymamuge ben memnunum rahat bir doktor insanı panikletmiyor gereksiz yere pandemi zamanı sürekli laboratuvara git şunada bakalım bunada bakalım demiyor ben istiyorum hatta bazen🙈 yorumlarında güle oynaya doğurttuğunu yazmışlardı ve bir arkadaşım iyi olduğunu söylemişti bende o vesileyle gittim ama sizi kendiliğinden arayıp sorsun çok ilgili olsun diyorsanız öyle biri değil. Normal doğum yanlısı gibi kilo almamam konusunda beni hep uyarıyo bir ara biraz hızlı almıştım sen normal doğurmak istemiyorsun galiba falan deyip şakayla kızmıştı🙈 ve ben hamile arkadaşlarım birsürü multivitamin vs kullanıyor diye sormuştum önermedi demir hapı ve magnezyum verdi tek tabi sizin değerlerinize de bağlı bu ama öyle her şeye ilaç vs yazim hemen havasında değil onu demek istiyorum 👍🏻 Akıntımda vs şüphelendiğim birşey olduğunda whatsapptan yazışıyoruz yönlendiriyo kanama olmadığı ya da büyük ağrılar olmadığı sürece ayda bir çağırıyordu şimdi 30 haftadan sonra 3 haftaya düştük
Seymamuge Ada34 çok güzel bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim normal doğum yanlısı olması çok hoşuma gitti :) peki muayeneye eşleri sokuyor mu ? :) sanırım 10 gün sonra ona gidicem iki hastane arasında kaldım çok kararsızım
Ada34 Seymamuge evet her kontrolüme eşimle gittim alıyor geçen doğumu sorduk normal olursa eşim gelebiliyormuş ama sezeryanda bnmle alakalı değil anestezi uzmanları istemiyordu zaten dedi hele şuan covid olduğundan asla kimse alınmıyor dedi fotoğrafçıda dahil yani ama yapacak birşey yok şuan hastanelerin çoğu tedbir amaçlı almıyor zaten şansımıza artık o zamana kadar değişir belki durum
Aycha badekusunannesi Allah’a şükür, gözünüz aydın. Çok, çok sevindim. Bebeğinizi, sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle, kolayca büyütün inşallah. Huyu, bahtı güzel bir evlat, insan olsun, inşallah.
Haticed34 badekusunannesi çok mutlu oldum sonucunuzun temiz çıkmasına, Zeynep hanımın hocası dediğiniz gözlüklü mü, İsmail bey olabilir mi? Birlikte çalışıyorlar kanunide,. Bu postu açtığınız için de teşekkür ederim