Kızlar merhaba biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın. Benim bi kız arkadaşım var senelerdir arkadaşız çocukluğumdan beri diyim. Evlendik hala görüşüyoruz ama eskisi kadar değil aynı şehirde değiliz aramızda 1 saat var ama annemleri çok özlediğim için süreklide gidemediğim için kız arkadaşımla her zaman görüşemiyoruz. Benden önce evlendi 5 6 ay sonra çocuk düşünmeye başladı bende ondan 6 ay sonra evlendim ben hemen istemedim rabbim bana bu zamanda nasip etti onun daha çocuğu olmadı ama çocuk düşünmeye başladığında bir oğlum olursa Aras kızım olursa Arya koyucam dedi o ismi bende seviyordum ama doğruyu söylemek gerekirse koyarım demiyordum zaten çocuk bile düşünmüyordum o dönem. Şimdi bütün isimlere bakıyorum büssürü beğendiğim isim var ama eşim hiç birisini ama hiç birisini beğenmiyor biraz eski osmanlı dönemindeki isimlere kaçıyor bende kabul etmiyorum 2 isim istemiyoruz bu arada ikimizinde beğendiği 1 isim koymak istiyoruz isim listesinden isimleri eşime sayarken Aras dedim isim listede karşımda duruyordu beğeniceğini düşünmedim söyledim. Adam ismi beğendi 🤦♀️ Aras olur dedi şok oldum bunu arkadaşıma söylersem bozulur ben istiyodum der diye düşündüm düşündüğümde başıma geldi. Dedimki hayatım bu olmaz söyledim ama öylesine söyledim başka bakalım arkadaşım koyucak onu. Ama onların daha çocuğu yok olsa bile oda koysun süreklimi görüşüyorsunuz sanki dedi. Neyse bunu arkadaşıma anlattım isim konusunda ne kadar takıntılı olduğumuzu bildiği halde isim bulamadığımızı eşimin hiç bişeyi beğenmediğini bildiği halde olmaz ben koycam demeye başladı. Yok koymayız sadece eşim beğendi başkada isim beğenmiyor olsun ben buldukça ona sunucam illaki beğendiği olur dedim aynen dedi hatta başka isimler sundu konuyu kapattı o tavrı eşimin biraz sinirini bozdu kıl oldu Aras koycaz demeye başladı. Kaldım arada 😀😀 Hayır zaten seviyorum o ismi ama arkadaşımı kırmak istemiyorum bide biliyorumki uzun yıllar konuşur ben koymak istiyodum siz koydunuz diye adama başka isimde sevdiremiyorum hep klasik benim olmaz dediğim isimleri sayıyor ne yapim kaldım arada. Siz olsanız napardınız ne düşünürdünüz biraz yardımcı olurmusunuz 😊 uzun oldu kusura bakmayın 🙏