Elifaysu ipekmommmm en zor bu aylar galiba hep derlerdi inanmazdım son aylar hatta son günler diyim 3gunumuz kaldı ve berbat sekildeyim artik
Ozlem0342 ipekmommmm baştan beri zor geciyo hamileliğim mide bulantısı baş agrısı halsizlik sabah gözümü acar acmaz kusuyordum işe gitmek istemiyordum halsiz kalıyordum 35 haftalik olduk ara ara kusmalarim oluyo halsizlik birde sinüzit var bende bu kış aylarında deli ediyo kafa agrısı gözlerime kadar hissediyorum agırıyı😪
Ozge5353 ipekmommmm şuan en zor haftamı yaşıyorum diyebilirim 35.. mide bulantısı bel ağrısı çok şükür ama uyutmayan gece hareketleri
Mevreee ipekmommmm valla ilk 7 ay o kadar normaldim ki sporumu yapardım işimi yapardım karnında çok geç çıktı hop oturup hop kalkardim hamile olduğumu resmen anlamadiyodum ama şuan 37.haftamdayim resmen cebellesiyoruk yataktan kalkamıyorum sola sağa yatmaktan çürüdü 😅 bir panda misali yuvarlaniyorum hiç böyle olacağım aklika gelmezdi 😅 ama sağlıklı olsun bebisimde bı kaç hafta daha katlanicaz🤗
MKycgl 8-12 halsizlik, mide bulantısı, koku hassasiyeti, aile içinde yaşadığım kayıplar da eklenince😔zor dönemlerdi. Şimdi 39 uz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Aserpil Mevreee aynı ben bende öyleydim . Öyle enerjik herşeyi yapıyordum 32 haftalık olduk artik hareketlerim kısıtlamaya başladı.
Aserpil Mevreee benim çok şükür mide yaşam olmazsa ki haftanın 4 5 günü kesin oluyor onun harici uyuyorum ama olursa artık sabahla dur
ecembugra53 ipekmommmm canım ilk 3 ay midem bulanmıştı onu da rahat atlatmıştık 🤲🏻❤️😊 spnra bi zorluk yaşamadım cok şükür sonra yavrum doğdu 😊
Esra_Omer_21 ipekmommmm Bence son günler ne zaman geçiyor ne ağrı bitiyor nede sızı uykusuzluk da ona keza son 13
Cemrreedemirci 30lu haftalar başladı ben de tükenmeye başladım. Sabahları yataktan sanki 10 kilo daha almışım giib kalkıyorum. Çatı ağrım dayanılır gibi değil. Sırt ağrısı da çektim ama çatı ağrısı tarif edilir gibi değil
ipekkk12 ipekmommmm sanırım en zor haftam bu hafta. Doğuma 5 gün kaldı ve hemoroid sorunu yaşıyorum beni mahvediyor 😭
Esoo0698 ipekmommmm 25 ve 26 hafta arası zordu benim için. Kanama hastanede yatma bebeğin erken gelme durumu Allahıma bin şükür hiç bişey olmadan atlattık geldik 32+5 🐣🌸