Mavi-7 Kızlar 23 haftalık olduk bebeğimin hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyordum .Ama bugün hiç durmuyor ve çok aşağıda hissediyorum sanki vajinama yakın gibi değişik !Böyle bir durum yaşayan var mı biraz korktum .
Mommmyyy Mavi-7 ben de öyle hissediyordum 24. Hafta içim rahat etmedi dr a gittim ve bayağı aşağı inmiş erken doğum riski var dedi proluton iğne yaptırıyorum canım o zamandan beri ben enfeksiyon da çıkmıştı
arelaslan Mavi-7 benim içim rahat etmedi hastaneye gittim doktor normal dedi. 30 hafta oldum hala öyle yine abartı bir şekilde oldu gittim yine birşey yok normal dedi
Mavi-7 ecembugra53 İnşallah önce daha yukarıda hissediyordum şimdi kasığımda bi baskı var anlayamadım
sue92 O haftalarda benim de öyleydi😁 korkmuştum baya sonra geçti. Şimdi resmen akciğerlerime vuruyo kızım☺️
Mavi-7 sue92 inşallah benim de öyle olur biraz korktum ya önce dha yukarıdaydı dünden beri aşağıda hissediyoru
Mavi-7 Ylzozprn ben de aynıyım ya biraz korktum hareketleri sürekli aşağı doğru oluyor önce yukarılardaydı
Mommmyyy Mavi-7 enfeksiyon tetikliyor galiba canım benimkini başını yukarda hissediyorsan boş yere telaş etme