Edacaliis1 34+3 haftalığız bebeğim bu ara öyle hareketli ki sanki içerde savaş var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum öyle böyle değil 🤦🏻♀️ Özellikle mideme ve kaburgalarıma ve aşağıya doğru çok baskı yapıyo 🤷🏻♀️ Aynı durumu yaşayan hamişler var mı ????
Ozsen35 Edacaliis1 bende 34 haftalık hamileyim hemen hemen 1 aydan fazladır hareketleri çok hissediyorum bu ara sanki karnımdan çıkıcakmış gibi oluyor ama doktorum bu iyi bir şey korkma dedi
Tugizzz Edacaliis1 ben de 33 haftalık hamileyim benim kızımda karnımda geriniyor yön değiştiriyor elini başının altına koyup uyuyor 😁 ultrasonda gördük hepsini. Ama hareket etmesi iyi bir şey bu sağlıklı olduğunu gösterir ben hareket etmediğinde çok korkuyorum acaba bişey mi oldu kordon mu dolandı filan diye aklım çıkıyor. Bence onların yaşaması bu çektiğimiz acılara değer sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏼
Nilasyamom Edacaliis1 darısı bizim başımıza inşallah o haftaları da görürüz 🙈👧🏻 Hareketli olması ne güzel böyle bişey için şükredilir bence
Edacaliis1 Nilasyamom inşAllah 😊 Hareketli olması tabiikide çok güzel bişey ama son zamanlara yaklaştıkça mideye kasıklara bastırması çok zorluyo🤦🏻♀️