aselelif06 MeralOzsen bende aynı 🤦🏻♀️ Eşimde de fosur fosur uyuyor ne saçma demi bi de diyor ki taşıyamıyorsan çıkart ben taşırım 💩
MeralOzsen aselelif06 😂😂😂 ayy sinir bozucu bi durum bizi kesinlikle anlayamazlar benimki de uyuyor erken kalkıp işe gideceği için seslenmiyorum 😁
Ozge20ulu aselelif06 benimkinde horluyo , bide demezmi sabah bebekler gibi uyumuşum 🤪 la horluyodun bütün gece ne bebeği ,😂😂😂
aselelif06 Eerrennn_ canııım 12 de mi kahvaltı yapıyorsun 😂 bende öyleyim de vicdan azabı çekiyorum cocuk aç kalıyor 12ye kadar diye 🥺 çok geç yapınca da kusuyorum ya kusmalarıö hiç bitmedi ama aç kalınca oluyor
MeralOzsen Eerrennn_ ay deli gibi uykum var ya 😭 sağ ya da soka yattım mı başlıyor benim ki tekmelemeye galiba rahatsıx ediyorum diye kalkıyorum sırtımda yastık yatakta oturuyorum ve sırtım berbat ağrıyor yanıyor ahh geceler olmasa 😂😂😂
MeralOzsen Bebeğim geceleri çok hareketlenmeye başladı ve tekmeleyince uyuyamıyorum ve yatakta oturmak zorunda kalıyorum 😔Var mı tavsiyeniz kızlar 😊
aselelif06 MeralOzsen ben arada çimdiriyorum uyanıyor beni diger tarafa döndürüyor geri uyuyor manyak 😂
MeralOzsen bendeonudiyorum 😔 sinir bozucu bi durum Allah yardımcın olsun inş ya bebek mi uyutmuyor uykun mu yok 😂
Brcrs aselelif06 siz hiç bir şey yemeseniz bile bebeğiniz sizden alıcağı her şeyi alıyor merak etmeyin 😂bende geç kalkıp yapıyorum anca kendim açlıktan ölüyorum
MeralOzsen aselelif06 ayy çok güldüm sesli gülmemek için tuttum kendimi 😂😂😂 aklımda olsun benim de aman benimkinin uykusu çok kıymetli ben çimdirirsem apt mı ayağı kaldırır 😬😁😂
MeralOzsen Syma-ma 😂😂 şu an çok şanslısın istediğin gibi uyuyabilirsin canım inş ilerleyen haftalarda bizim gibi çileler çekmezsin 😍
Esrack1428 Syma-ma Bende 15 haftalık oldum ama ilk haftalardan beri gece hiç uyuyamıyorum. Sabah ta uyanamiyorum akşama kadar uyuyorum ne kahvaltı yapıyorum ne düzgün bir şey yiyorum ne yapacağım ben🤦♀️😓🥺
ecembugra53 MeralOzsen uyuyun canım sonra doğurduktan sonda biraz zor olıyor uykuyu ararsınız bala 😂😂 güzel kardeşim