Sevgi47 canım ben daha önce mhrs uygulamasından bölüm ve doktor seçip randevu oluşturmuştum.dün 5-6 tane bildirim geldi randevu var diye girip baktım içinde gebe izlem de vardı lohusa ve jinekolog da vardı benim daha zamanım olduğu için randevu oluşturmadım sizin için baktım 3 ya da 4 tane gebe için bildirim gördüğümden haber verdim sizlere
Oradaki görevli bana cuma günü randevular yenileniyor demişti
Sen de mhrs üzerinden almayı dene olmadı randevu talebi oluştur ama randevu talep bildirimini kaçırmamak için telefona bakarak ol ne bileyim duymama ihtimali için sesini aç bildirim tekrarı vs yap mesaj gelir gelmez gir kontrol et gebe bölümünü bulur bulmaz saat farketmeksizin randevunu oluştur ama kaydolduğunu mutlaka kontrol et. Son randevu da benim başıma geldi benimle aynı saate aynı doktora bi anne randevu almış kaydettim vs dedi ama sistem de görünmedi onunki ve doktor kabul etmedi geri döndü işini halledemeden malesef
Ayrıca randevu saatini kaçırıp geç kalanları ya da gebe olup jinekolog vs gibi yanlış randevu alanları da bakmıyorlar çok dikkat edin
Bir de randevu için kadın doktora randevu alsanız bile haftalık değiştiği için kontrolünüze erkek doktor denk gelebilir
Eğer özele gidip özel bayan doktor ile anlaşmazsanız devlette kadın doktora devam etmeniz çok az ihtimal
İcabında kontrol sırasında acile vs yönlendirme yapılıyor illaki erkek doktor denk geliyor kaçış yok alışmalı eşiniz ki zaten erkek refakatçi olmayacağı için eşinizin sizi kimin incelediğini de bilmeyecktir neyse çok uzattım sağlıkta ayıp olmaz cinsiyet seçmeyin sağlıcakla kalın