Annelerinannesi_61 Kızlar bugün adet günümde adet gibi karnimda ağrıdı goguslerimde şişti Ama peçeteye çok az geldi avuç içi kadar sonra bitti yerleşme kanaması mıdır sizce bu kızlar yoksa bu sefer tuttu mu hamilemiyim yoksa ? 😊🤲
ecembugra53 Annelerinannesi_61 **İnşallah tutmuştur bacım hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin tez vakitte inş sana evini çocuk sesinle şenlendirsin bacım 😊🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 **
Annelerinannesi_61 cilekreceli canım benle aynımı olmuştu anlatirmisin sende tuvalete gittiğimde azcik azcik yine geliyo ama devamı yok
cilekreceli Annelerinannesi_61 bişey geldiğini hissettim aha adet oldum diyip koştum banyoya peçeteye açık kırmızı gibi bi azcık bişey geldi bidada olmadım meğer hamileymişim işte karın ağrısı çektim bende hep
ecembugra53 Annelerinannesi_61 😍🤲🏻❤️ KUZum Trabzonlu musun 61 yazıyor 😊❤️ Bende Trabzonluumu aslen riZe geliniyim
Annelerinannesi_61 ecembugra53 evet Trabzonluyum canım salpazarindan sen neresinden😊 gene kendi akrabama gelinim trabzona
ecembugra53 Annelerinannesi_61 😊😍 ahh ne güzel toprağımı bulmuşum Ya ohh 🥰 bende Vakfıkebir canm ya tanıştığıma memnun oldum valla 😊 kaç aylık hamilesin
Annelerinannesi_61 ecembugra53 evet canım yaa 🥰🥰🥰 demek Vakfıkebirlisin. Çok sevindim Canım ben hamile değilim malesef 5 aydır olmuyor 5 aylikta evliyim
ecembugra53 Annelerinannesi_61 bende tanıştığına sevindim canım Kafana öncelikle takma bak benim de stresten olmuyırnuş 2 yıl üstüne kendiliğinden oldu valla kaç doktor geçidim ne kürler yaptım neler içtik eşimle her hiç bir sorun yoktu her doktora gittiğimde kafanda. At dedi düşünme artık bırak Peşinden koşma dedi bıraktığın ay oldu yemible canım siDe sorun var mı rahim filmi yumurtalıklar bakıldı mı doktura girtin mi eşinde bakıldı mı
Annelerinannesi_61 ecembugra53 canım benim ya 5 ayda yoruldum ben sen nasıl 2 yıl dayandın😣 Ben bekarken zaten yumurtaligimda kistten ameliyat oldum canim sol tarafimdan.. Şimdi sağ tarafımda içi kan dolu bı kist varmış 😣
ecembugra53 Annelerinannesi_61 cok geçmiş olsun canım ya inş olır dualarım seninle kistten korkma sorun teşkil etmez kist sen yeterki Allah’a güven kafandan ar koşma peşinde. Bak nasıl olıyor hiç boş yere üzülme olacak oluruna bırak sadece Ama bütün terkikleri yaptır sen herseyi gözden bişey kaçmasın cnm
ecembugra53 Annelerinannesi_61 engel değil o kadar insan biliyorum kist olup hamile kalıp doğuran 😊 sen yerer ki Allah’a güven 😊☝🏻☝🏻☝🏻
Annelerinannesi_61 ecembugra53 Allah’a güvenim sonsuz canım tabiki olmazları olduran Rabbimiz varken inşallah olur ama nolur evladım artık bekletmesin beni nolur 😔😔😔
momelif ecembugra53 bnm vardi hep cikr kistlede hamile kaldim gecti ertesi ay kaldm ama hepsi dustu maalesef tbiki kistle alakali dusukler deildi tabiki basit kistse ici kan doluysa cikolata kisti olablr ii teshis koydurmak lazm
momelif Annelerinannesi_61 ben 5.5 yildir bekliorm daha bes ay olmus cnm acele etmeyin ama tavsiyem bir iki ay daha olmadsa siz ve esiniz kontrollere gidin Hatta sndiki aklm olsa evlendgim ay yaptirrdm siz rutinleri yaptirin en azndan kafanz rahat olsn
ecembugra53 momelif Tabiki canım en doğrusu ayben inş hamile haberini tez vakitte alırım senden 😊🤲🏻🤲🏻