Deniz68 Özellikle 30 hafta ve üzeri hamilelere soruyorum. Karninizdan çıt sesi duyuyor musunuz? Sanki kütleme gibi çok sık değil ama arada duyuyorum ben biraz tedirgin oluyorum sizde yaşıyor musunuz?
Deniz68 Deniz68 Doktoruma sordum. Hareketli bebek iyidir dedi sadece ama resmen kütlüyor gibi geliyor bana
tazegebee Deniz68 canım bunu daha once de biri sormuştu. bebek hareket ettikce eklem yerlerinden ses gelirmis. daha once hic duymamıştım boyle birsey cok şaşırdım. ben duymadım bugüne kadar ama kilolu hamile kaldım ondan olabilir. ama cogu kisi duyuyormus.
aselelif06 Deniz68 tatlım eklem yerlerinden geliyor . Bebek gerindiği zaman falan. Boyu galan da uzunsa sıgamıyor yavrucak
ecembugra53 Deniz68 doğuran biri olarak eklem yerlerinden ses geliyor korkma canım doğduğunda yenş doğanlarda da oluyor büyüdükçe gidiyor ses
Deniz68 aselelif06 Etrafımdaki hamilelik geçirenlere sordugumda öyle şey mi olur denilmişti korkmuştum çok teşekkür ederim 💜
burjoosphere 33+1 haftalığız Bende de hemen hemen her gün bir çıt sesi geliyor geriniyor ya bebislerimiz ondan dedi doktorum rahatladım. İns doğunca geçecekmiş sağlıkla gelsinler hepsi🧿