Ftmmtl Selam guzel anneler ben 21haftalik+6 benimle ayni olanlar varmi acabaaa?😁 benim Allaha sukur guzel geciyor hamileligimm artik daha net bebisimin tekmelerini hissedebiliyorum💕 sadece su son bi kac gundur ishal gibiyim sanki😤
Minnosunannesiii Ftmmtl 21+3 berbat geçiyor ama yinede prensesime kavuşacağım gün için ayakta duruyorum
Heein Ftmmtl 25hatalık cok zor geciyo ağrılardan artık ağlamak istiyorum yatağa girnce her yerim sızlıyo resmen yatamıyorum
Ftmmtl Kbryagci38 evet bende hergun erken yaticam diyorum ama saati bilmem kac yapiyorum😃 is yaparken bende yorulmaya basliyorum artik yavas yavas yapiyorum annem gelim ben yapim dior ama daha erken kendim yapabiliom daha dedim 🤣
cilekreceli 20+3 den sesleniyorum. Totom ağrıyor ve göbüş çıkmaya başladığı için temizlik yaparken zorlanmaya başladım 😄
Ftmmtl cilekreceli eveet bende temizlikte yorulmaya basladim evim kucuk oldugu halde bide bi terliyorum is yaparken 😬
Dlkelc09 Heein o haftalar benm de çok ağrıdı. Doktorum normal dedi haliyle bebek büyüdüğü için. 29.haftadaym ve sanırım alıştım sırt bel ağrılarına. Başka neler olacak merak ediyorum 30. Haftalarda
Ftmmtl Allah hepimiz yar ve yardimcisi olsun insAllah saglikcakla kucaklarimiza aliriz kuzularimizi😍❤️