meldacan Kizlar ilk bebeyini sezaryanla doğurup ikinci bebeyini normal doguran varmi ben ilk bebeyini sezer yanla dogurdum ikinci bebeyimi bekliyorum onu insalah normal doğururum dua edermisin sezaryanla olmasin bize bakacak kimsem yok gurbeteyim
Sndselc meldacan inşallah normal doğum yaparsın cnm aynı durum bendede var bnde ssvd yapcam inşallah kazasız belasız atlatırız
Eayh Aslanannesiayse kac sene geçti devlet her zaman normal taraftari bizim burda iki gebeligi arasind 6 sene olan bir anne vardı onsa ssvd yapmak istediler ama anne kabul etmedi yoksa normal alcaklardi. Yani sene olarak sartlar uyuyorsa bizim.burdki devlet yapiyor ama bolgeye göre degisiyormu bilmiyorum tabu
Eayh Aslanannesiayse arası cok uzun değil o yüzden yapmayabilirler. Muayneyee gidince bir sor istersen cnm.
Eayh Sibelrx bizim burdaki hastahane yapalim diyo senesi iyiyse eger ve annede isterse doktora gittiginde konus cnm bi belki hastahane ve doktora gore degisiyor 5 sene cok ideal bir ara çünkü
Sibelrx Bagcilarda nehir bayram varmis ama tasiniyolarmis eyup e istanbulda bilginiz varmi esenler veya cevresi iyi bi doktor