AAtlass kim ne yiyorsa yesin ya şaka gibi ben herkesin durumu farklı dedim bana o zaman yeme sen denirse ben de çıkışırım.Karşımdaki kişiye göre yorumum değişir.Başından beri dikkat etmesi gerektiğini belki doktorunun izin vermeyeceğini söyledim yararı için bu nasıl anlaşılıyorsa pes yani?Abartan ben değilim heralde ben de isterim kafama göre yiyim içiyim doktor önermem tüketme dedikten sonra napabilirim?Abartmaya meraklı olan ben değilim yani.Ben yasak olan her şeye yenme denilen hiç bişeyi yemedim ayrıca benim de ilk gebeliğim kimi neyle korkutmuşum pardon?Doktoruna sor ona göre izin verirse afiyet olsun dedim ben ona? Yeme zehirleneceksin demedim yani şaka gibi nerden alıp konuyu nereye götürmüşsünüz.Herkes farklı doktorlar kimine izin verirken kimine testler sonucu izin vermiyor dememenin nesi yanlış?Şaka gibi kim ne yemek istiyorsa yesin lütfen farklı fikirlere açık değilseniz formu kullanmayın o zaman kimse yemesin kötü bir şey demedi herkes kendini yönetecek düşünecek yaşta ve olgu da sormuş ben de cevap yazdım yer yemez ya da siz yemeyin sizi bağlar.İyi geceler lütfen beni de etiketlemeyin bir daha gerçekten istediğinizi yiyin umrumda değil🙄