sevvaldd Merhabalar. Üçlü tarama testinde neye bakılıyor tam olarak? Yaptırmak önemli mi? Büyük ihtimalle doktorum bu hafta benden isteyecek ve okuduğum bi yazı da sigara kullanımına bakıldığı da yazılıyordu. Bilginiz var mı hanımlar? 😊
zerrinayyildiz sevvaldd üçlü testi ben yaptırdım sadece kan alıyorlar aynı ikili test gibi başka birşeyi bakmiyorlar
MeliSeliMelih sevvaldd önce ultrasonda muayene ediyor sonra iki tüp kan alıyorlar risklere bakıolar bu şklde ama önemli olan ikili tarama testinin sonucu oluyor…
sevvaldd BaharBA bende ve bu konuda hiç bi bilgim yok. İkili tarama testini yapmadım ancak bunu yapmayı düşünüyorum. Bu arada tek tükte olsa sigara içiyorum ve eşim bunu bilmiyor maalesef 🤦♀️
zerrinayyildiz sevvaldd bende içiyorum tek tük zararlarını bildiğim halde içiyorum ilk başlarda içmiyordum mide bulantisindan dolayı ama şuan içiyorum 😔
sevvaldd zerrinayyildiz çok kötü bisey ya içiyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum. Nasıl birakcam hiç bilmiyorum
sevvaldd MeliSeliMelih çok teşekkür ederim. Bende ikili tarama testini yaptırmadigim için bunu yaptırmak istiyorum. Bakalım hayirlisi