Herkese merhaba güzel anneler. Banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu. Hamileliğim çok rahat sıkıntısız bir şekilde geçti çok şükür. Kontrollerim basından beri devlet hastanesinde yapıldı. Son 3 hafta içinde özele geçmiştim. Bu 3 haftada da doktorum plesantamda kireçleme olduğunu ve suyumun sınırda olduğunu söylemişti. Suyum azalırsa beni erkenden sezeryana alma ihtimalini söylemişti. Her seye hazırlıklı olmam gerektiğini 3 kontrolümde de söylemişti. 34+3 te kontrolüm vardı. Yine aynı seyleri söyledi doktorum bebeği tutabildiğimiz kadar tutarız inşallah dedi ama bebeğim kilo almıyordu son haftalar daha çok alması gerekirken ultrasonda her hafta 50-100 gram arası almıs gözüküyordu. Son kontrolüm de 34+3 te bebeğim 2023 gram 46 cm di. O gece birden suyum geldi 34+4 te sabaha karsı kontrolsüz bir sekilde su geliyordu hemen doktoru arayıp hastaneye gittik ve evet sınırda olan suyum azalmıstı. Acil yatışım yapıldı ve ameliyata alındım. Hiçbir zaman ameliyattan korkmadım zaten çokta rahattım. O an düşündüğüm tek şey bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğmasıydı. Kızım 1890 gram ve 46 cm doğdu. Ağlamasını duyduğum an o kadar rahatladım ki anlatamam. Ama bebeğimi sadece ameliyatta gördüm sonra yeni doğan yoğun bakımda küveze alındı. 2 hafta misafirimiz olacak dediler. 1 haftası doldu çok şükür. Süt sağıp götürüyorum her gün. Bebeğim zayıf ama sağlıklı çok şükür, olabilecek herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamışlar. 2 kg altında doğduğu için hepatit b aşısı yapılamadı. 2 kiloya çıkmasını ve aşısının yapılmasını bekliyoruz 🙏 sonra inşallah yavruma kavuşucam. Bütün hamilelere dua ettim doğumda. Allah hepinizin yardımcısı olsun 🙏🙏merak ettiğiniz bir şey var ise sorularınızı bekliyorum 🤗