Mmrv00 Dua eder misiniz bir cümle bile olsa💕 7 de suni sanci icin yatisim yapilcak 41+1 deyiz.Onerileriniz varsa yazar mısınız?
Minnosunannesiii Mmrv00 ay sabah bi post görmüştüm doğuma giderken içilen birşey kolaylaştırıyormuş dur bakıp bulayım belki sanada faydası olur canım
Melosss_4433 Mmrv00 Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulun inşallah darısı bizim başımıza bacım❤️🤲🤗
karanfilll Mmrv00 tereyağını eritip bir çay bardağı kadar içmek doğumu kolaylaştırıyormuş bir arkadaşım öyle yapmıştı.
Minnosunannesiii Mmrv00 acı bademi 1.5 litre suya koymuş kadın sabah doğuma giderken içmiş öğlene kadar doğurmuş oda suni sancı bulabilirsen dene belki de faydası dokunur canım biraz geç oldu 405 yorum vardı 🤣 anca buldum
Betl4201 5 Çubuk tarçın , 5 hurma, 10 karanfil, 2 fındık büyüklüğünde zencefil yaş veya kuru, toz olanı değil 1,5 litre suda 20 dakika kaynatıp 20 dakika dinlendirip 10-12 saat içerisinde tüketilmesi gerekiyor Doğumu başlatmak için
Minnosunannesiii Mmrv00 canım nasıl yaptın inşaallah kavuşmuşsundur bebişine haber bekliyorum senden mutlaka dönüş yap rabbim yardımcın olsun
Mmrv00 Minnosunannesiii dogdu çok şükür.Doktorumun normal dogum israri ve benim acilmamin asiri yavas ilerlemesi yüzünden zor ve uzun bir doğum oldu ama bebeginizi kucaginiza alinca her sey bitiyor