irva 2717_yagmur Bazı uzman doktorlar gebeliğin son haftalarında yapılmasını istemiyor.Erken doğuma sebebiyet verdiğini düşünüyorlar.Ne kadar doğru bu bilemem tabi.
2717_yagmur Gizmolata son aylarda değilim ztn 4 aylik hamileyim son aylra girdiğim zmn da yaptirmam sakıncası varsa
Meltem374141 2717_yagmur ben en bastan beri yapiyorum simdi 8 aylik hamileyim biraz zor oldu canm cikti gobekten ama rahatlik ya ustumde. Yuk kalkti bisey de olmadi sukur🙏🥰🥰
2717_yagmur Meltem374141 Aynn bn baya bi bekledim zararli falan dediler dayanamadim aldırdim çok acıdı ama üstümden yük kalktı sanki
mmavi 2717_yagmur ozel bolge mi karin agdasi mi? Ozel bolge icin ben gidiyorum gobek tuyleri icin gidiyo olsaydim gidermiydim bilemedim yani aciliyetli degilse bekleyin derim🙄
2717_yagmur mmavi karın agdasi hamile kaldığım günden beri tüyler çıkmaya başladı hoşlanmıyorum bnde aldırdim
mmavi 2717_yagmur anladim bence cok belli bariz asiri degilse aldirmayin derim cunku dogumdan sonra dokuluyor diyorlar yine siz bilirsiniz tabi
Gizmolata 2717_yagmur valla bende 21. Haftadayım yaptırıyorum doğum zamanıda son kez yaptırırım zaten doğurucam tetiklemesi iyi olur😂
dermus 2717_yagmur 29. Hafta yaptirdim , ayrica doguma yakin yaptiricam, zarari yok doktora sordum koronaya dikkat et tedbirli git agda sorun olmaz dedi. Tabi yinede doktoruna danis istersen.