Zeynep228 Aranızda karbonatı denemiş olanlar varmı.Denemedim ama deneyenler varsa merak ettim 😂 biraz sohbet etmek için yazdım 😍 bekliyorum cevaplarınızı kızlar
Ces Zeynep228 karbonat bilmem ama anne ne hissederse genelde o oluyor bak 2 kere deneyimledim doğru çıktı annenin içine doğuyor 😊
rumeysa-96 Zeynep228 ben denedim kız çıktı ama oğlum olcak 😂😂😂 çokta inanmıyorum artık ye tatlıyıdoğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler çok ekşi yedim yani resmen limonu yedim ama oğlum olucak sağlıklı olsunda
2melek_annesii Zeynep228 nasıl bişey miş kacıncı haftada denediniz 😂ilk bebegim de erkek istedim erkek hissettim oglum olcagını ögrendim 16.haftada bu bebegim henüz 5+4 bakalım kız istiyorum ama buda kesin erkek gibime geliyor 😂
Zeynep228 Ces evet bende ona inanıyorum ama merak ettiğim bişey var babalarda hissedebiliyor mu hissettikleri doğru çıkabilir mi acaba 😂 eşime hiç sormadım ne hissediyorsun diye ama soracağım merak ettim
Zeynep228 rumeysa-96 evet ona inanıyorum sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil tabi ama insan merak ediyor 😂 bende çok tuzlu ve ekşi yiyorum normalde de tatlıyı pek aramazdım ama bakalım doğru çıkacakmı😂
Sevil2204 rumeysa-96 Bende ekşi yiyorum genel de ilk aşerdiğim şeyde ekşi bişeydi adını söylemiyeyim şimdi canı çekenler olur benimde cinsiyeti erkek çıktı laf olsun torba dolsun diye demişler o sözleri 😃😃 Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil😊
058elf Zeynep228 hamileliğimi ilk öğrendiğimde eşime sordum sence ne diye ben kız hissediyodm ona söylememiştm, eşimde bence kızımız olacak öyle hissediyorum demişti. İnşallah kızımız olacak 🥰
Sevil2204 Zeynep228 benim eşim kız diyordu cinsiyetini öğrenene kadar ama erkek çıktı benim az çok içime doğmuştu erkek olacağı anneler daha çok hissediyor sanırım 🙄😊😊
Zeynep228 2melek_annesii canım idrarını bi bardağa yapıyorsun 2 kaşık karbonat koyuyorsun eğer köpürürse erkek az bile köpürürse erkekmiş 😂hiç köpürmezse kız ben öyle duydum bi yerde okumuştum
Zeynep228 Sevil2204 hahahah bu da güzeldi canım,nasip tabii bilemeyiz bazen hissettiklerimiz de doğru çıkmayabiliyor,hayırlı sağlıklı olsunda 😍
Zeynep228 Sevil2204 işte bütün anneler merak ediyoruz herşeye acaba kız mı ya da erkek mi düşüncesiyle herşeye inanmak istiyoruz 😂