Madinanin-Annesi Minnosunannesiii benim arkadawim 38haftalik doktor demiwki o kadar tenbelki hic kipirdamiyor ancak uyuyor.
Minnosunannesiii Madinanin-Annesi alla alla ben daha hiç hissetmedim karnımda birşeyler oluyor ama anlamıyorum bebek mi değil mi diye
Madinanin-Annesi Minnosunannesiii ilk ben gaz saniyordum birde karnim kucukdu anlamiyrdum.Wimdi ama arada hiss ediyorum korkma saglikli olsunda.Arkadawim diyorki ben bazen gebe oldugumu unutuyorum.Onun ewide o kadar tenbelki her kes babaya cekmis diyor))
Minnosunannesiii Asenadgdvrn80 büyük ihtimalle değişecek 0larda olan sonraki haftayı gösteryormuş öyle diyorlar
yenianne140920 Minnosunannesiii Canım 30 haftaya olduğumda burada sormuştum yapabileceğim şeyler var mı erken mi diye herkes erken demişti ama ufak ufak yürüyüşler yapıyorum şimdilik 🥰
Sevil2204 Minnosunannesiii içeride futbol oynuyor resmen hatta bu akşam sağ tarafımdan çıkacak sanırım o taraf çürüdü yani tekmelerden🤣🤣
Minnosunannesiii Sevil2204 maşaallah canım çokta şeyy etme valla Allah korusun nazar olur maşaallah subhanaallah
Minnosunannesiii Melosss_4433 öğğ 🤣 çokta severim ya tatlıyı zorla ağzıma çikolata atıyorum diyorum azcık hissedeyim tık yok tembel kızımda
Melosss_4433 Minnosunannesiii kızın evde kalacak ana karnında başlamış üşengeçliğe 😁🤣benim oğlan çapkın olacak belli🤣
Sevil2204 Minnosunannesiii sağol canım ya Allah tüm bebişleri kem gözlerden nazarlar dan korusun inşallah 🤲🏼