Minnosunannesiii Yaa 21+3 olduk bizz benim hesabıma göre 5.ayım bitti ama Happy diyo ki bu hafta bitince 5i doldurmuş olacaksın 🤣🤣🤣sanırım heyecandan yanlış hesaplıyorum
Cnsbebek Minnosunannesiii canm 21+6 haftalığız su kabağı büyüklüğündeyiz 😍 bende hesap işinden anlamıyorum cevremdekilerin bazıları 5.ay içerisindesin daha yeni diyorlar bazıları bitirmek üzeresin diyorlar
Gizmolata Minnosunannesiii 21 hafta 4 ay 3 haftaya denk geliyor yoksa baktığınızda 20 hafta 5 ay olsaydı kalan 20 hafta daha toplam 10 ay olurdu, hesaplaması biraz farklı oluyor🥰 bu arada bende 20+1 su kabağı🥰
Madinanin-Annesi Minnosunannesiii 150 gunun 5 ay olucak 40haftadan hesaplasan aslinda zor olmucak.Biz patlican olduk🍆
Mues Minnosunannesiii ayy bir zmanlar bnu ben söylerdim🙈😂görürsün inşallah hatta zman nasıl geçtğini bile şaşrırsın😂
Minnosunannesiii Gizemmm94 görürüz inşaallah o günleri bizde canım birşey yapıyormusun doğum kolaylaşsın diye
Minnosunannesiii Melosss_4433 🤣🤣🤣 benim ki kabak olmuş ama kabak gibi yatıyo vallaa ne bi ses ne bi seda
2melek_annesii Minnosunannesiii ahahah 9 aylık Bi paşam var 5+4 günlükde mercimeğim oluştu karnımda 😊❤️
Minnosunannesiii 2melek_annesii aaa çok güççük daha kız rabbim yardımcın olsun inş hamileliğim kolay geçiyordur ben çocuksuz bile zor atlatcam gibi
2melek_annesii Minnosunannesiii oglumda cok kolay gecmişti bakalım bunda da kısmet artık zor kolay basa gelen cekilir