Mina98 NurSema01 bazen fotoraflara falan bakiyorumm aa zaman ne cabuk geldi diye diyorum amma aslinda her gunumu sayıyorum Askerlikde olanları şimdi daha iyi anliyorum zaman bitmek bilmiyor
Mina98 melike7514 sağ salım qucağımıza alırız inşallah sizlere doktor boyle kasılmalarda sancılarda ne oneriyorlar ben Azerbaycanlıyım bizde tedavi yontemi başka
Mina98 Minannesi Sağ tarafımda benimde öyle birden bir agri oluyor sanki adet olucam bel arısıda aşkam uyumak istedim zaman basliyor
Merve-baba Umudummm benim normalde 26 Şubat gözüküyordu dedi ki 13-14’ü gibi alırız bebeği dedi haftasını oluyor banada tahmini 15’i alır gibi geldi ama 34. Haftamda bekliyor belki günü verir
Yildirim35 Alfabetaa karnımdan geceleri uyuyamıyorm sabah inanılmaz bir enerji ile dolu oluyorum çok değişik Bi şekilde 🤭 inanılmaz da heyecanlıyım 😍 senin nasıl geçiyor 😍
Alfabetaa Yildirim35 bende 0 enerji sürekli uyukluyorum ama az kaldı tabi heyecanlıyım😁 inşallahh 40lara kalmam ya 38de falan sağlıkla doğursam diye dua ediyorum😬😁
Yildirim35 Alfabetaa benim de tek ümidim 40 a kadar kalmamak çok sabırsızm :) sizin cinsiyeti nedir 😍
Sedaa06_ Mucizeeemmmmmm son 2 demeyi çok isterdim ama erken doğum oldu ve 8 saatlik kalp ameliyatından sonra bir daha göremedim 5 günlük yavrumu 😞