Mrvtpz Gebe10 açıkçası cok dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum dersem yalan olur ama sütü cok iciyorum cidden en iyi onu söyleyebilirim diger türlü özel bisey yapmıyorum 😊
Meerryy 32+1iz 4 mart program doğum tarihi. Beşik, dolap aldık kurulacak ve kıyafetler yıkanıp asılacak, bebek arabası ve ufak tefek şeyleri kaldı. Kendi ihtiyaçlarım da duruyor indirime fln bakıyorum gereksiz şeylere para vermek istemiyorum
Besaa -hyt cok cok tesekkur ederim kuzum. Bu arada bana da söylenen su yönde ki hele büyüdükleri için 3 er tane alsanız yeter çünkü hemen buyuyorlar. En guzelinden azar azar kıyafet gerçekten en mantiklisi..🎈♥️
umutbaby Zalina hormonlar bizi delirtmeden bi doğursak 😄 park yatak kullandım ben kademeli olarak yatağı daha yukarı ve aşağı alabiliyorsunuz gayet kullanışlıydı markadan markaya değişiklik gösterir kalitesi illaki. Kendi gardrobumda yer ayarladım ben oraya koyucam eşyalarını bebeğin inşallah elimde bi beşik var ilk etapta kullanacağım yatak odasında olucak beşiği de
Zalina umutbaby aynen hormonlar delirtecek bizi bende belki park yatak alirim çok kararsizim bende 🤦🏼♀️