masallarin kizlar fetal dna icin kacinci haftada kan verdiniz bebegin kan hucrelerinin kana karismasi icin kacinci hafta uygun olur acaba doktorum 10-11 dedi itibari ile dedi ama sizce
Gamzecinar141119 masallarin ben ikili tarama testini 11 yada 12 nci hafta da yaptırdım onda sorun çıkınca fetal dna testini 16 ncı haftadamı ne yaptırdım
idiloska masallarin 12+5’de yaptırdım, 23 aralıkta araya yılbaşı girdi salı günü sonuçlar geldi çok şükür temiz çıktı.
Thutik masallarin 10. haftanın ilk günü yaptırdım. Kandaki hücre sayısı tamamen yeterliydi. Siz neredeyse 11 de yaptırmışsınız sorun olmaz bence. Bir de yetersiz çıkması farklı faktörlerden etkileniyor da olabilir 🍀
Basak0503 iremgulerr bu fetal DNA yı herkes yaptırmak zorunda mı, yoksa belirli bi durumda mı yaptırılıyor.
masallarin iremgulerr yetersiz olmamisti dmi peki sizin bende doktormn tawsiyesiyle 10+6 da yaptrdim kagida 11 haftalik yazdilar suan sonuc bekliyrm heycanlda sacma sapan kafama takildi kan hucresi yetersiz kalirmi fln diye allah korusun 🤦🏻♀️🙆🏻♀️
masallarin idiloska harika darisi isllh bnm basima haftaya cuma cikacsk allahin iznile pzartesi kan werdim bnde
iremgulerr Basak0503 herkes yaptırmak zorunda değil tabi ki. Ense kalınlığı cok fazlaydi benim bebeğimde doktor önce fetal dna yapalim dedi sonrasinda CVS yapildi bana mesela.
masallarin Basak0503 tercih meselesi birde 2 li 3 lu testlerden daha guwenli sonuc verdigi icin direk yaptirabilirsiniz
iremgulerr masallarin yok yok kalmaz zaten öyle bi sıkıntı olsa biraz daha gec yapalim derler. Güzel sonuçlar çıksın insallah
masallarin Thutik evet. cogu kisi 10. cu haftada yaptiriyoms ztn bde kan isleme gireli 4 gun oldu bgn cok skur yetersiz glse sanirim ararlardi dmi?
Thutik masallarin içine sinmediyse temsilcini arayıp bir sor bence, bir sıkıntı olsa ararlardı muhtemelen yine de için rahat eder
iremgulerr Oyagunaydin ense kalınlığı 7 ydi. Hipoplastik sağ kalp çıktı bebeğimde ölü doğum yaptım Şubat ayında malesef.
iremgulerr Oyagunaydin dostlar sağolsun. İkili tarama için gitmiştim ama öncesinde usg de çok bariz kalınlık çıktı teste gerek yok dedi doktor. Daha sonra fetal dna yapıldı temizdi. CVS yapıldı o da temiz çıktı. Fetal eko da ortaya çıktı hersey