Gulenay1234 Ozdemircidem04 ben kızımın adını Güneş koyucam canım.Kuzenim de kızının adına Destan koymuştu o da beğenilmişti
ummuhan-27 Ahsen_ahsen bizde eşimle mihriban ismine karar vermistik, cevremizden cok olumsuz yorum geldi, demode, 20 yıl sonrasını dusunun vs. Vazgeçtik. Anlam olarakta telaffuz olarakta cok guzel bir isim ama.🤗
Ahsen_ahsen ummuhan-27 benim çoçukluk hayalimdi. Bana da öyle diyen çok oldu, ama ben dinlemedim. Çok hoş geliyor kulağa. Kızıma da çok yakıştı 😍♥️
Aysekrcy Bende eva ismini çok beğeniyorum ama eşim birden öykü olsun dedi ikimizin öyküsü olsun dedi içime sıcacık dokundu 🥰
masalveannesi_41 Aysekrcy 3 yaşındaki kızımın adı öykü ❤️ Şimdi ikinci kızıma hamileyim ve onun adını Masal koyacam Öykü ile uyumlu olsun 😍
Aysekrcy masalveannesi_41 o zman kızımın adaşına sabah uyanınca benim için kocaman bi öpücük kondur 😘🥰
A1b2c3df Ozdemircidem04 Hüma ismi hem anlamida cok guzel her isimlede cok guzel uyuyor bebegimin cinsiyetini bilmiyoruz daha ama ben kız olursa isminin yanina hüma koymayi istiyorum ayşe hüma zeynep hüma vs çok hoş geliyor
Gizem2764 İlk kızımın adı Gizem şimdi bir kızım daha olacak Begüm. Belinay. Erva Düşünüyorum kura çekicez hayırlısı olsun bakalım kısmet
HtcByz Bizde ‘İsra, Sare, Erva, Bilge, Gülce, Mihran’ bu isimleri beğendik ‘İsra Bilge’ koymayı düşünüyoruz bakalım ☺️