hnrgns Bir ped islatacak kadar istemsiz şekilde su geldi ,daha gelir mi doktora hemen haber vermeli miyim? Yoksa evham mi yapıyorum bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Babyy1S hnrgns su gelmesi onemli doktorlar suyunuz gelirse hastaneye gelin diyor doktorunuza haber verin
Asyadone hnrgns canm bende ilk kızımda 38 haftada doğum yaptım hastaneye gittiğimde çatı muayenesi olmuştum akşam pedimde böyle su gibi akıntı vardı şeffaf ve kan vardı gecede suyum biranda boşaldı nisanin gelmiş olabilir şu gelmeye devam ediyormu benimki geldikten sonra da ful devam etti akıntı hissediliyor yani eğer devam ediyorsa suyunuz gelmiş
Mavilotta hnrgns suyun ne kadar geldiği önemli değil. Farkedeceğin kadar gelmiş zaten. Hemen doktora gitmelisin. Su geldiğinde enfeksiyon riski de olabiliyor. Kaç haftalıksın
Babyy1S hnrgns sızıntı seklinde de gelebilir yani pedi ıslatıck kadar diyorsunz ya suyunuz geldiyse ? Sakın geciktirmeyn böyle bir durumda bebegi rikse atmaya degmez bir şey olmadiysa bile en azindan iciniz rahatlar gec olmadan doktorunuza yazin o sizi yönlendirir ama su kesinlikle ihmale gelmiyor inş her sey yolundadr
Cigdemalbayrak Miktarin bir onemi yok 1 bardakta olabilir 1 sisede en biran once git boyle seyler riske atilmaz.
hnrgns Babyy1S çatı muayenesi yaptı kan gelince kokrma bu akşam da gelebilir normal dedi şimdi de istemsizce akinca azıcık su sancı da yok normal mi anormal mi bilemedim
Babyy1S hnrgns nişan gelmesi evet normal fakat su gelmesi doğum baslaması demek oluyor nişan geldiginde doğum baslamaz yani doğum belirtilerinin en onemli kuralı su gelmesi
hnrgns Asyadone yok devam etmedi yarım çay bardağı kadar istemsiz bişey oldu doktora da şimdi yazdım ama dönmedi arayacak kadar da acil hissetmiyorum ama yanlış mı yapıyorum bilemedim
hnrgns Asyadone su gelip sancı olmazsa sezeryanami aliniuoruz direk 2 parmak açıklık var dedi ama normal olacak dedi yetmez sadece şu an bu kadar dedi
sonos hnrgns hayır eğer istemezsen hemen sezeryana alma gibi bir durum olmaz sırf suyun geldi diye eğer zorunlu bir durum varsa da sezeryan diyebilir tabiki
rabiabzdmr Belki bu zamana kadar suyunuz gelmişti farketmediniz bu gelen kalan son suyunuzdu hiç belli olmaz yani riske atmayın bebeğinizi ve kendinizi hemen hastaneye gidin bence takip altında olun suni sancı verebilirler belki bebek susuz kalmasın hemen doğsun diye