Rabia54_ momelif evet canım aynen öyle banada gerek yok diyen oldu ama kendi doktorum direk kullanacaksın dedi şuan sağlıklı bi gebeliğim var öncesinde 2 kürtajım oldu ve 1 tane daha yeniyken kanamam olmustu
momelif sehrengiz_8 aynen bnde simdi perinatolojiye gidecegim ve mtlaka kullanacagim hangi il desiniz siz acaba ebndogrusu kullanmak bnde diretecegm ve ucuncude kllancm kesnlikle ama oncesinde kullanmadm dr a gidip isticem
Esmayy388 momelif ayy canım daha yeni İstanbul’da bi Prof perinatoloji uzmanına gönderdim değerlerimi kullanmana gerek yok dedi bir rahatladım canım 😊
momelif Esmayy388 bnde gnderdim gerekvr dedi siz bilirsiniz amabn riske atmicm cnku kulln diyen perinatolojide vr ozellikle dusuk oldugu icin
momelif sehrengiz_8 anladim baklm hmile kayimda ama bn kullncm cnku sorun cikmadi baska bir bnlrda sıkıntılı cikti bklim bnde anlmdm kimi gerek yok dior kimi kulln dior bilemiorm ama riske atmamama taraftaryim
sehrengiz_8 momelif canım benim kuzenim sadece mthfr geni heterezigot çıktı iki düşük yaşadı üçüncüsünde kan sulandırıcı kullanarak oğlunu kucağına aldı
momelif tanya25 bnm ana negatif ciktisanrm ondn uzerinde durulmdi ama sonrakinde kllnmk istiorum cnku tipbu konuda emin deil gibi
momelif sehrengiz_8 cok detayini bilmiorm ama antikor testi eger pozitif cikrsa romatolojiye sevk edior arastiriliorsn sanrm romatizma ile alakali durumlr onlrda dusuge sebep oluorms